Micbal Odesláno Duben 19, 2017 Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 Mám z ní radost tak nepomlouvat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Duben 19, 2017 Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 A co k ní dopsat nějaké zajímavé informace třeba o výbavě a pocitech? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micbal Odesláno Duben 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 R.v.2014 2.0tdi 110kw dsg a asi elegance nějaká to bude no ? Více foto ještě udělám nějak nejni čas No pocity jsou asi takový jsem druhý majitel Tohle je moje první škodovka jinak jsem si vozil zadek ve vw,audi ale musím říct že Olll mě mile překvapila co se týče jízdních vlastností a prostorem.Jediny co mě asi mrzí je hudba ta je tragická ?nejni tam ten canton.Drzak na tel.je moc malej mám s6 plus edge a nevejde se ale přihrádka pod USB je akorát ?jinak Výbava:adaptivní bi xenon Front asistent Park senzory Zatmavovaci zrcátka Tenpomat Padla pod volantem Naví asi amundsen rádio columbus asi ? Ještě se z zivam mám ji teprve 3tydny Kessy No a víc už mě asi nenapadá možná jen pár drobností co jsem nechal zatím dokodovat jako třeba při spuštění blinkru se led svícení utlumi,při dešti se zavřou okna a před nastartovanim se protoci ručičky víc mě zatím nenapadlo co bych ještě chtěl ale to si myslím že přijde časem a pátráním na fóru ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Duben 20, 2017 Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 Kupoval jsi to v A. R. Servisu? Ja mam od nich taky octu v ramci Skoda plus. Tak at slouzi bez problemu jako mne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micbal Odesláno Duben 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 Nene predemnou to měl lidl Dekuju snad ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WRCU Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Ahoj, ať slouží :palec:. Snad brzy přijede na jih i moje :unsure:. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micbal Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Tak se pak pochlub až přijde Přesně tahle barva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WRCU Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 To je přímo ona :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 Už jsem jich pár potkal na českých silnicích a musím uznat, že se to panu Kabáněmu povedlo. Je to zvláštní, ale líbí se mi to. I ty zadní zatmavená světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micbal Odesláno Duben 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 Pěkná i ta barva je šik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micbal Odesláno Duben 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 (upraveno) Za pochodu přidávám další slíbené foto Upraveno Květen 8, 2017 uživatelem Micbal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micbal Odesláno Prosinec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 WRCU AHOJ TAK JAK SE TI JEZDI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.