Chucky88 Odesláno Duben 22, 2017 Sdílet Odesláno Duben 22, 2017 Zdravím. Bohužel,až po koupi auta a návštěvě autorizovaného servisu,mi bylo řečeno, že v autě nemám správný typ převodovky(LHD),ale starší typ, který má jiné převodové poměry... Auto jede normálně,ale ukazatel zařazené rychlosti ukazuje u zařazené čtverky nic a u pětky a šestky ukazuje o stupeň nižší... Jde mi o to jestli to jde řešit nějak softwarově nebo bych musel jen vymenit převodovku,za správný typ??? Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Musis se upravit softwer jednotky motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chucky88 Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Díky za radu. Kdo to provádí ve Zl kraji?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Čo to stojí vôbec taká úprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 No nejsem si jizdej zda bych na jedne ruce zpocital kolik lidi v CR by tohle umelo, natoz ve Zline :-) ale muzu se kdyz tak obetovat, Ze Zlina to neni tak daleko ke mne dovezt auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chucky88 Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Ok, díky,kdybych nikoho nesehnal,tak se určitě ozvu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.