Spooky1 Odesláno Červen 28, 2018 Sdílet Odesláno Červen 28, 2018 Aneb kdo si hraje, nezlobí ;-) Hezká údržba. ;-) Nemáš prosím náhodou fotku jak máš uchycený ty pásy? to máš na sedačce, nebo na kastli u normálního pásu? Dlouho jsem na foru nebyl a tvoje auto jsem tak nějak trochu přehlédl mám dojem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 28, 2018 Sdílet Odesláno Červen 28, 2018 Moc pěkná práce! Chválím důkladnou údržbu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 29, 2018 Sdílet Odesláno Červen 29, 2018 Ohledne te krive tehlice. To dostalo pecku z boku? Nebo jak se to muze stat? Vymeteni diry ve vysoke rychlosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2018 Pás je uchycen dole, kde je orig pás a vpravo jsem si dodělal očko do pojezdu, vzadu je to napojeno na orig. pás. Ty zadní popruhy jsou malé, takže do karoserie by to nevyšlo. Pás je super, v sedačce se ani nehnu. Ohledně těhlice, no tam je dost možností, osobně si myslím, že jsem to tak už koupil (já neboural) a asi to mělo ťukanec na pravý spodek kola(obrubník), tím pádem se ohla těhlice. Ovšem když dobře trefíš díru, tak se muže taky ohnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2018 Děkuji ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Září 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2018 Litr oleje za 4 měsíce pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 12, 2018 Sdílet Odesláno Září 12, 2018 Krásná údržba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.