Spalda66 Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Zdravim...koupil jsem si toto radio ale mam takoví problem..vybiji se mi baterka a nevim co s tim mam uz delat neví te nekdo co s tim a nebo mi treba pomoci to dat do hromady...ale urcite se budete ptat jestli vsechno jde a jde uplne vsechno tak nevim..zatim diky za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Snaha ušetřit ... Se projeví jinde. Pokud máš zapojeno na ISO konektor a dělá to Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Co nemá, je chyba v rádiu .... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spalda66 Odesláno Duben 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Snaha ušetřit ... Se projeví jinde. Pokud máš zapojeno na ISO konektor a dělá to Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Co nemá, je chyba v rádiu .... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Ale co stim delat ja nejsem moc dobrej pres elektriku a tak dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 No musis to napojit na plus ze spinacky aby se odpojil proud kdyz vytahnes klicek. Pokud neumis zmerit spinane + tak radeji zajed za nekym kdo vi co a jak ... Porad to na foru pisu. Nekupujte radia pod 200 USD ... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Spaldo.... pls necituje dík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spalda66 Odesláno Duben 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 No musis to napojit na plus ze spinacky aby se odpojil proud kdyz vytahnes klicek. Pokud neumis zmerit spinane + tak radeji zajed za nekym kdo vi co a jak ... Porad to na foru pisu. Nekupujte radia pod 200 USD ... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk a ty to umis udelat ja ze nevim o nikom kdo by tohle umel??ale taky jsem slysel ze to jde naprogramovat v komfrnti desce ale nevim co na tom je pravdy...ale co vim jiste tak prave kdyz vyndam klic a zamknu tak cvaka rele v ty desce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Spaldo... posledni varovani, jinak te budu resit... Pls necituj predchozi prispevky... odporuje to pravidlum fora. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2017 Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 tohle může dělat i gateway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocandrle Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Na origo rádiu mi chybí tlačítko zpět, nevíte kde sehnat (viz obr)? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.