Generic Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Ahojte, po 5 letech v Civicu Vti jsem přesedlal do kadla kadla Ofce. Motor: 1.6 TDI CAYC RV: 2011 Výbava: Elegance Najeto: 178T Barva: Candy White Hotovo od předchozího majitele: - nové znaky - LED v denním + interiéru - Kola v černém komaxitu - mračítka Co jsem udělal já: - kouřová folie na mlhovky/ denní - spínáč automatiky světel (+ kódování) - výměna rádia Swing na Bolero - koncovka výfuku OEM - plastidipnutý "difuzor" - protažení odrazky - dekorativní lišty prahů - maska do černého matu - sundáno - LEDky do zpáteček Co je v plánu: - malá odtrhová hrana - 20mm na pružinách - 17" kola (Zenith nebo BBS Le Mans) - stropnice z RS - kouřová folie na přední světla Dost si potrpím na čistotu v autě, takže trávím hodně času v garáži s vysavačem, štětcema, APC a dalšíma přípravkama na interiér..toť tak zatím asi vše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Nakonec jsem neodolal a pořídil Kokině pořádný kolesa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Pěkná decentní Octávka, a ty Gemini kola jsou bomba :) Jen bych urval ty mračítka a šlahl je do pr*ele - můj názor ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 mna by skor zaujimálo to VTI-čko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Mračítka mi k tomu tak nějak sedí. Bez nich je to moc číňan :D ale možná až je sundám kvůli folii na světla, tak je zpět nevrátím B) ..no VTIčko bylo zajímavý.. motor B16A - 125kw v serii. Zábava s tím byla, hlavně v létě a na pěkné okresce. Pět let piplání a investic a nakonec šlo z domu. Jako víkendovka super, jako daily k ničemu :) Ještě přemýšlím že pořídím v nejbližší době odtrhovou hranku. Zadek mi přijde takovej prázdnej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Dneska proběhlo pár pokusů s bilým dipem, maskou a krytem motoru + folie na sloupky - z té mám největší radost. Dip na chromové masce bohužel vůbec nedrží. Buď mám špatnej dip, nebo ten chrom musí prvně dolů. Dal jsem 5 nebo 6 vrstev a stejně to šlo nehtem dolů jak nic.. :( Na zkoušku jsem ji na auto přiložil a vypadalo by dobře, s bílou maskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 mám dip na masce a drží jak blázen, normálně to meju na bezkontaktu wapkou a drží (foliatec)jinak pěkná kokina (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Ako si lepil foliu na stlpiky? Zahybal si to pod tesnenie okna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Zkusím si koupit taky ten Foliatec a stříknu to znovu :) dám tomu trochu víc času na vytvrdnutí.. Folie je zahnutá pod těsnění. Použil jsem takový plastový "páčidla" z aliexpresu na vycvakávání plastů v interiéru - jedním jsem odchlipoval těsnění a druhým to pod něj zamačkával. Bohužel se mi udělaly přes noc bublinky, tak snad zmizí. Kdyžtak to půjde do černýho dipu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 A nezacalo ti fucat do auta pri vyssej rychlosti? ja neviem ci mi hrabe alebo som mal len taky pocit ze mi potom zacalo fucat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Tak takový pocit nemám :D pravda že jsem jel zatím jen kolem 100kmh. Obávám se, že budeš muset vyhledat odbornou pomoc :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 (upraveno) Nově mi v autě přibyla kamera. Jde o kamerku Ambarella Mini0805 z Ali ( https://www.aliexpress.com/item/Picture-InformationFREE-SHIPPING-Image-not-available-Photos-not-available-for-this-variation/1800256763.html?spm=2114.13010608.0.0.EVsg7p ) k plné spokojenosti ji léta používá drahá polovička a švagr. Zapojeno napevno pomocí https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=7&virtuemart_product_id=31578&Itemid=489'>https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=7&virtuemart_product_id=31578&Itemid=489 a https://www.autoprofi.cz/index.php? option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=12&virtuemart_product_id=25752&Itemid=489 Upraveno Květen 30, 2017 uživatelem Generic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.