Přejít na obsah

zvýšené otáčky volnoběhu


Doporučené příspěvky

mam octavi 3 1,2 tsi 77 kw najeto 50 000km rano pokud je teplota venku do 15 st.nastartuji a volnoběh okamžitě 750 otáček.Stojím venku je teplo cely den 22 st.nastartuji auto otáčky vyletí na 1300 drží 30 sekund a pak spadnou na 750 volnoběh.Dělá to pouze když je venku dost teplo a vše klima atd.je vypnuté motor AE 211 octavie 2014 . Nevíte čím to je? díky

Odkaz ke komentáři

Za výše uvedených teplotních podmínek (oficiálně se bere v potaz teplota chladící kapaliny, ale ta je u auta odstaveného předepsaný počet hodin stejná, jako teplota okolního prostředí), které stanovuje příslušná norma totiž probíhá měření emisí při homologaci. Proto je upřednostněn rychlý ohřev katalyzátoru před kulturou chodu motoru - zvýšené otáčky, prskání do výfuku, cukání motoru při rozjezdu atd.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...