Přejít na obsah

Klíč vystřelovák

Vectom

Doporučené příspěvky

Mám jeden klíč vystřelovák a jeden klasicky.Je možnost někde dokoupit klíč vystřelovák samostatně a potom ho předělat aby všechno fungovalo jak má?Centrál atd.

záleží jaký máš rok výr. ;)

Odkaz ke komentáři
Vždyť píše , že má vystřelovák tak tam to zboku napsané není. Musíš klíš rozebrat- vytáhnout, oddělit dálkový ovladač od spodku klíče a na dálce uvnitř je to napsané.

ale má ještě jeden starej !!!!!! Ten jsem myslel

Odkaz ke komentáři
Jak ho cely rozeberu pojede mi to potom.A nebo se to bude muset nastavovat.Mel jsem treba vectru a jak jsem měnil baterii v kliči tak se to potom muselo doladit kvuli centralu.

Normálně vycvakni si klíček a do té mezery (strč nějaký slabý šroubovák a vycvakneš to ven ) a najedné půlce je to vyražené

Odkaz ke komentáři
Jo dobra zjistím kde to dělají nejblíž.
Když se spojíš pomocí sz s Marošem tak ti to určitě udělá je z Albrechtic .Ale jestli se ti podaří přijed dnes do Petřvaldu tak tam máme od 16 hodin sraz .Podrobnosti najdeš v tématu místní srazy a jsme Havířovský expres .A sraz se koná u restaurace Chelenger a STK a to je u toho kruháče co je u Lídlu ale to poznáš bude tam hejno škodovek pěkně pohromadě. ;) Je to cesta Orlová-Ostrava
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, možná jsem udělal kdysi chybu koupil jsem si dálkové ovládání MAXICAR 686 s vystřelovacím klíčem, bohužel klíče jsou oproti originálu nic moc.

Nevíte zda by šel tento klíč napárovat s řídící jednotkou od MAXICARU? nebo je to blbos?

Popřípadě vnitřek klíče MAXICAR předělat do klíče originál

http://www.tuningexpert.cz/component/virtu...p;category_id=9

neoriginální dákové ovládání

http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ovaci-klice.htm

Děkuji za rady

post-2864-1269870812_thumb.jpg

post-2864-1269870824_thumb.jpg

post-2864-1269870833_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za odkaz přidávám fotografie tištěného spoje v klíči MAXICAE 686. Těď už jen sehnat originální klíč do kterého to zapasovat.

Akorát si říkám abych tam něco neubrousil a fungovalo to jak má. na Obvodu je vedení které asi nesmí být zbroušeno co myslíte? Ale vypadá to že na něm není nic napojeného.

Prosím nabídněte pokud máte.

post-2864-1269957044_thumb.jpg

post-2864-1269957066_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...