Rothemold Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Zdravím. Potřeboval bych pomoc. Vlastním tento typ motoru a je to tak 14 dní až tři týdny co mě začalo jemně cukat auto. Stává se to pravidelně, když jedu konstantní rychlostí. Při 50-55km je to skoro pokaždé, jako by auto ztrácelo výkon, takové jemné cukání. Četl jsem zde fórum, a lidem to převážně zdechalo, nebo při větší rychlosti to ztrácelo výkon. To se mně zatím neděje. Bud jsem na začátku závady, nebo mám jiný problém. Teď jsem byl v HK a bez problému 120-130km/h a nic vjedu do města a jemné škubání, musím vždy přidat. Nebo ubrat. Sem tam se to stane i při 70-80km. Mám měněné rozvody, a všechny filtry cca 6 měsíců zpět. Kolega si myslí, že buď váha vzduchu anebo čerpadlo. Zatím nemám možnost diagnostiku, přes známého. Takže asi servis, a tam to zkusit napíchnout. Jen mám strach, že mě to nic neukáže. Máte nějaké rady? Jsem z Olmika. Najeto cca 230 000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 sedla, vstriky kazdopadne dukladna diag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ChlebaSmaslem Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Mam uplne stejne problemy jen motor 1.9 - 77kw, momentálně najeto 240 000.Dokonce jsem se svuj problem snazil natocit: Uz to resim tretim rokem a nikdo mi neni schopen pomoct, diagnostika neukazuje nic, rozvody nove, oleje menene kazdy rok a jednou za 60 000 i v prevodovce, EGR vycistenej a takhle bych mohl pokracovat dal.. Kazdopadne se to behem tech trech let nezlepsilo ale co je pozitivni ani nezhorsilo a naucil jsem se s tim zit.Kazdopadne kdybys na neco prisel, poprosil bych te jestli bys podal svoje zkusenosti.. Dekuji.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Květen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2017 Tak diagno. nic neukázala. Tak teď babo raď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ChlebaSmaslem Odesláno Květen 20, 2017 Sdílet Odesláno Květen 20, 2017 Jeste bych dodal ze ma zavada se projevuje jen pri zahratem motoru, dokud je studenej tak slape jak svycarsky hodinky.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Květen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2017 Tak to vyzkouším , i když si řikám že je to nějaká haluz někde. Každopádně mám úplně stejný problém co. A na tom videjku je to přesně ukázané dokonce i stejné otáčky. Tak uvidím co dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Květen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 Hmm stačí zadat do googlu : auto cuká při nízkých otáčkách a najde to tolik témat ale nikde žádná zdárné řešení. A abych postupně vyměňoval všechny díly v autě to se mě nechce. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 22, 2017 Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 měl jsem něco podobného, pocukávalo mi to při jemném držení plynu (jízda z kopce) udělaly se rozvody a od té doby mám klid. Teoreticky může být problém i v softwaru, může to dělat egr, spojka, vstřiky, těch možností je milion, taky jsem pročítal téma, kdy byl problém ve váze vzduchu, dávala špatné signály a jednotka potom dělala nesmysly http://www.fcd.eu/story.aspx?id=1780 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Květen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 Rozvody mám dělané před necelým půlrokem. Hm asi začnu nějak logicky :D ale to se těžko řekne. Ale díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 22, 2017 Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 začal bych asi vyčištěním klapky a egru, potom diagnostiku za jízdy v těch otáčkách, jaké hodnoty má váha, turbo, egr, poloha plynového pedálu atd, při té diag zkontrolovat hodnoty vstřiků u zahřátého motoru, zkontrolovat nastavení rozvodů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Květen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 Ok.. Toto nahlásím svému mechanikovi. Já v tom plavu. Díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 mně tohle dělal EGR-čištění nepomohlo. zkus odpojit hadičku podtlaku a jezdit, jestli to bude cukat. akorát se ti rožne kontrolka motoru, ale to se pak smaže. Ničemu to nevadí tak jezdit. Ted jsem zrovna byl na chipu a nechal si to softwarově zakázat a je klid. Než dávat novej EGR, stejně je to akorát na zasírání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.