Jojin Odesláno Květen 21, 2017 Sdílet Odesláno Květen 21, 2017 Závada se projevuje už druhý rok, původně se vynecháváním či cukáním projevovala při teplotách pod nulou, později spíše nahodile či při vlhkém počasí. V servisu prověřili kabeláž .. že je vše v pořádku (při té příležitosti dali zpět původní (repasované a seřízené) vstřikovací čerpadlo vyměněné předešlým servisem v rámci opravy této opakující se závady) a chvíli se zdálo že konečně bude vše v pořádku. Občas přišla porucha (na VAGu byla nová - Zkrat na váze vzduchu) ... než jsem začal toto řešit jsem měl ten špatný nápad zajet s vozem do myčky ... a zase známé cukání. Začínám věřit na to že auto někdo proklel nebo že v něm ošukal cikánku ... :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Květen 26, 2017 Sdílet Odesláno Květen 26, 2017 Tohle poskubavani muze mít opravdu na starost vaha vzduchu. Pokud mas zaslepeny egr, zkusil bych na chvili zapojit diodu misto vahy vzduchu. Pokud to bude bez problemu, pak bude problem s vahou :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Diodu nedávej,tam to může cukat i z principu. Odpoj váhu,načte si to náhradní hodnoty a pojezdi. Sice to nepojede ale cukání tam nesmí být. Projdi kabeláž k váze případně nasaď jinou váhu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Pokud je zaslepeny EGR, tak jsem s cukanim nikdy problem nemel. Dokonce ted mam diodu na stalo na starem pasikovy, kde vaha klekla uplne a jezdim s nim jen nouzove, a zadne cukani se neprojevuje v jakemkoli jizdnim stylu. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Květen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Tohle poskubavani muze mít opravdu na starost vaha vzduchu. Pokud mas zaslepeny egr, zkusil bych na chvili zapojit diodu misto vahy vzduchu. Pokud to bude bez problemu, pak bude problem s vahou :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk EGR zaslepený nemám. Zkusím to rozpojit a uvidím. Díky. Jojin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.