Machin Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Zdravim kluci, vcera jsem si tak jel s autem O2 1.9 tdi 77kw, auto vytocene na cca 3500ot a najednou nastalo takove proslapnuti plynu a okamzita ztrata vykonu...tak jsem pribrzdil a zachvili se zacal ozyvat klepot z motoru. Dnes rano jsem auto nastartoval, ze ho projedu, ale auto nema vubec zadny zatah, jak kdyby to bylo bez turba, dusi se to a pocukava zlehka. Vsiml jsem si take, ze pokud na volnobeh pridamm plyn, ASZ trubka, ktera vede k EGR ventilu se tak nejak podivne zcvrkne...auto je jak kdyby se dusilo, divne duni i vzadu u vyfuku... Olej v normě, teplota drzi Co to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Cokoliv.Navštiv někoho kdo rozumí.Osoně tipuju na rozletěné turbo.Ale takhle od stolu je to jen věštění z křišťálové koule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas+íýč Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Mně se tohle stalo,když mi praskla hadice,co vede vzduch do turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.