Mirrors Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Zdravím, chcel by som sa spýtať či sa môže niečo poškodiť na prevodovke/motore keď akoby netrafím rýchlosť zo 4 na 5 že ju nezaradím až úplne dozadu ale tak nejak v strede a motor začne hučat.. stane sa mi to len občas. Neviem či ste ma pochopili ale som ešte len začiatočník :D Dakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Pátý rychlostní stupeň se řadí stylem od sebe do předu a měl by se po sešlápnutí spojky dotlačit až na doraz.V případě málo sešlápnutého spojkového pedálu tlačíš převody přes zuby v převodovce/to je špatně.Jestli Ti zůstává řadička v mezi poloze tak jsou zuby nedotlačeny do sebe a třou se/to je špatně.Možná bude nutné seřídit táhla řadící páky.Zde na fóru se o tom psalo.Spojka je OK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirrors Odesláno Červen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Spojka je OK.. je to len moja chyba ze ju obcas nedotlacim az dozadu lebo si myslim ze uz je zaradena. Ale cez zuby neradim. Stalo sa mi to ale 5x tak neviem či sa mohlo nieco poskodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 (upraveno) Neznám motoristu, který by jednou neškrábl přes zuby. Dávej si na to pozor. Je třeba řadit v klidu Doporučím Ti nastavit si sedadlo tak aby bylo sepnutí spojky bez známky pochybení(nedošlápnutí) Upraveno Červen 4, 2017 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirrors Odesláno Červen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Tak jasne stane sa aj mne :D Ale pri tomto to nejde cez zuby len zabúdam dotlačať radiacu páku a uvedomím si to až vtedy keď začne hučať motor :D Dakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 5, 2017 Sdílet Odesláno Červen 5, 2017 Obcas sa to stavalo aj mne, ale v takom momente to pocujes ked zacnes pustat spojku hned, takze vzdy som ju rychlo zase vytlacil a zaradil znovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.