marek16 Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Zdravím, nevíte někdo, kde by se daly sehnat plastové schránky za podběh do kufru octavie sedan? Jde mi o to, abych tam mohl švihnout lékárničku, výbavu, nějaký ty provozní tekutiny, a nevylítlo to v každé zatáčce, ta síťka tam nic neudrží... Něco jako tohle: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j6867145-odkladaci-schranka-kufru-leva-skoda-14248.html Googlil jsem, ptal se mechanika, v autokelly, a nikde neví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Zožeň si ľavú bočnicu pre OII, ktorá mala v kufri CD menič :) Majú to hlavne autá z GB, ja som tiež takto zohnal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 marek16 - Nic takového, jako máš v tom odkazu, na OII neexistuje. Buď se řiď radou Gracha, nebo si pořiď toto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek16 Odesláno Červen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Gracho: Neměl bys tam nějakou fotku, nebo název pod jakým to hledat? díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Mám to takhle u sebe, mám právě CD měnič a proto i takto odemykací záslepku :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.