Přejít na obsah

Klimatizace nechladí - Climatronic

ArcasCZ

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám v těchto letních dnech dosti palčivý problém - nefunguje mi klimatizace. Nechal jsem ji doplnit, kompresor spíná, trubky jsou orosené, ale do kabiny jde vzduch kolem 18°C, přičemž climatronic je nastaven na LO (nejnižší) a ventilátor na max.

Po diagnostice u bratrance jsme přišli na to, že climatronic nenastaví klapky tak, aby šel vzduch přes klimatizaci. Na SuperVagu jsme zjistili, že Climatronic hlásí:

0A - Blok : 10; Teplota chladicí kapaliny -99 [°C]

(kompletní výpis bloku hodnot v příloze)

Dále hlásí chybu na klapce průtoku vzduchu (V71), ale ta (ač se chová trochu nestandardně), tak by měla chodit a neměla by ovlivňovat chlazení (co jsem se dočetl, tak by měla řídit přepínání vnější / vnitřní okruh)

Otázkou tedy je, zda není chyba v samotné jednotce climatronicu, případně po čem dalším jít a co ověřit.

Další otázkou je, zda by se našel někdo ochotný z Bruntálska a okolí, kdo by mi zapůjčil na vyzkoušení svůj climatronic (číslo dílu 1U1907044A) - předestírám, že jsem zkoušel jak z Passata B5 (vyhazoval pojistku), tak i ze Superba (neměřil venkovní teplotu a nespínal kompresor).

Test_1U1907044A _Klimatizace_13. 6. 2017 16_11_30.HTML

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...