matesobart Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 Ahojte, mate nekdo automaticke prepinani dalkovych svetel za tlumene? O konkretnich vecech, ze nepredvida pred horizontem apod jsem cetl, ale jde mi spise o to - mam jej nainstalovany , kamerka v zrcatku. Jde zmenit aby to zacalo fungovat drive nez kdyz je temer uplna tma? Vcera jsem jel kolem 21:40 a bylo porad jeste takove mirne svetlo a zacne to fungovat upravdu az je skoro uplna tma. Do te doby to nechava jen potkavaci. Nastavene to automaticky spoustet, tudiz na palubaku mam ikonu dalkovych svetel s Ackem. Otazka tedy zni, jde zmenit nejak citlivost aby mi daval dalkove i v seru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Mám ho v aute, aktuálne najazdených necelých 2tisíc km a v akcii som ho nevidel ešte ani raz. Ak si dobre pamätám z návodu, tak funguje len od nejakej konkrétnej rýchlosti + musia byť splnené potrebné svetelné podmienky. Zatiaľ som ale neskúmal, ktoré hodnoty v BCM majú vplyv na jeho správanie a teda či a ako konkrétne je možné zmeniť jeho správanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Červen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 Me uz se spistil mockrat, jen se opravdu spousti az je uplna tma, do te doby ne. Vasa rikal ze tak neco je moznost nastavit s Lumenama, ale nevim zda to bude mit vliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jumpmans Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Mam verzi ktera pouziva kameru lane assistenta a funguje skvele. Vecer musi byt tma, spousti se v podstate v momente kdy bych ja zapinal dalkoca svetla. Co se tyka predvidani - protijedouci auta detekuje na kilometr a prepne ve zlomku sekundy. Samozrejme za horizont nevidi a kdyz jede nekdo proti s dalkovyma takty kuzely nenadetekuje. Ale pak je prepnuti dakt rychly. Koncova svetladetekuje cca na 350-400m - zkouseno na dalnici. Jinak pozna i poulicni osvetleni ve meste a taky vypne. Jedine kdy neprepina dobre je kdyz na dalnici jedou v protismeru kamiony a je zarostly prostredni pruh, takze nejsou videt svetla. Parkrat se mi stalo ze mne kamionak probliknul,ale po rozdviceni te horni rampy na kabine se to okamzite preplo na potkavacky takze taky ok. Mozna ra verze kamery primo v zrcatku ma jiny SW Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Napsal bych to stejně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.