Pavel Koum Odesláno Červen 18, 2017 Sdílet Odesláno Červen 18, 2017 Zdravím , chci se zeptat, mám na OC II 1,9 TDI r.v. 2007 najeto jen 108 000 KM. Začelo se mi stávat, že když je motor zahřátý jen na cca 60 st. cca po 5 minutách jízdy, tak špatně chytá. Myslím tím, že musím déle asi 2-4 sekundy držet klíček. Teplá a studená chytá na otočení .... na drc. Chystám se na dovolenou je to začínající problém a čeho. :wacko: Nebo normál. Děkuji za informaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 ty jo, dobrej nájezd. :) to je hádání z křištálové koule...chce to napíchnout na VAG. Pokud se teda nstalo někomu to samý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Červen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 Děkuji za reakci , asi mi nic jiného nepomůže. :wallbash: Já si myslím, že to bude v elektronice - dávka paliva a doba vstřiku paliva. Jen jsem si myslel, že to už někdo řešil. Jinak těch 108 tis. km mám opravdu . Auto jsem kupoval a přímo převzal na prodejně jako nové. :unsure: Tak s pozdravem Pavel K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.