Bosmen Odesláno Červen 20, 2017 Sdílet Odesláno Červen 20, 2017 Ahoj kluci, mám dotaz. Při otočení klíčkem u mé Octávie se mě klasicky zapne zapalování a hned potom na displeji u budíku na mě vyskočí hlaška SERVIS s varovným tónem. Neví prosím někdo co to znamená? Nevím, jestli je to nějaká preventivní prohlídka v autorizáku, nebo nějaká závada na autě? Auto má najeto 119 900 km. Je to 1,6 TDi CR r.v. 12/2012. Moc všem děkuji za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Pravdepodobne upozorneni na interval prohlidky v servise. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Akurát aj mne hlasi, ale pise mi servis za xx km alebo xx dni, plus pipnutie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bosmen Odesláno Červen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Akurát aj mne hlasi, ale pise mi servis za xx km alebo xx dni, plus pipnutie asi máš lepší výbavu. Já mám ten střed. Pokuď máš ereso, tak tam to bude jistě polopatyčtější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 A v manuale si sa o tejto hlaske nic nedocital? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bosmen Odesláno Červen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 A v manuale si sa o tejto hlaske nic nedocital?myslíš návod k obsluze? Tam je tak velký kulový jako v celým návodu. Tam se nic nedozvíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Tu mas to "velky kulovy". Ako sa hovori, nectes nevis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bosmen Odesláno Červen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Tu mas to "velky kulovy". Ako sa hovori, nectes nevis :) člověče fakt??? Já z té fotky vůbec nic nevidím. Můžeš mě to prosím nějak zaostřit, nebo aspoň číslo stránky, nebo něco co je tam napsané? Já se na to doma koukl jen zběžně, ale nic jsem tam nenašel. Máš lepší postřeh. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.