IVI@ra Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Ahoj všem Předem se omlouvám pokud je zde tento problém někde popsaný ale nenašel jsem ho. Mám climatronik a z ničeho nic přestala chladit klima. Nechal jsem ji doplnit a zkontrolovat. Doplneno cca 200g a těsnost OK. Zapnu AUTO a otáčky motoru se nezmění. Přešel jsem ke kontrole napájení spojky kompresoru. Za pomoci multimetru jsem na napájení spojky nic nenaměril. Použil jsem tedy klasickou zkoušečku s žárovkou. Překvapení bylo to že žárovka indikovala rozsvícením a zhasnutím že napětí tam jde. Ale jen chvilkou. Cca 2 vteřiny ano a dvě ne. Prostě se chovala jako blinkr. Dostal jsem radu zkusit jednotku dochlazovani. Výsledek stejný. Pořád nechladí. Pojistky pro klimu jsem kontroloval OK. Ventilátory se zapnou jakmile zapnu AUTO. Nemáte někdo prosím zkušenost s takovouto závadou? Děkuji za každou radu. Nerad bych hned investoval do kompresoru a pak zjistil že je to nějaká prkotina za pár kaček oproti tomu kompresoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Když ti nejde šťáva na kompresor tak to kompresorem nebude,co? Chce to VAG a hledat. Ten co plnil klimu to má taky umět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 přes diag se toho u OI moc nezjistí, v první řadě bych připojil kompresor natvrdo k baterce, jestli sepne, pokud ano a nachladí, tak hledat po kabelech, kostře. Ve chvíli kdy se sepnou na AUTO sahary jsou splněné podmínky k sepnutí klimy (tlak, teplota, motor) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Menil nekdo jen samotnou spojku? Po vymene spojky po zapnuti klimy spojka stoji, nasel jsem neco ze se to podklada podlozkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 spojka se musí rukou s lehkým odporem točit, točí se ti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
IVI@ra Odesláno Červen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 S tím připojením na přímo to zkusím. Ale jen předběžně se zeptám zda někdo nemáte el.schemata pro kabeláž okolo kompresoru atd. Jen abych nemusel složitě jit po svazku až budu případně prozvanet kabely. To Martin ASV: Ano určitě to umět bude ale bohužel na mě neměl moc času. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 28, 2017 Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 od kompresoru je jeden mínus a druhý jde do dochlazovací jednotky (pod baterkou), oba dráty jsou přes svorkovnici nad startérem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.