draw Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Ahoj, mám takový delikátní problém, mám zamknuté páté zadní dveře, na přístrojové desce mi svítí kontrolka otevřených dveří a nefunguje dálkový ovladač, když chci zamknout nebo odemknout dveře ovladačem na dveřích řidiče, tak jde zamknout pouze přední dveře a zadní zůstávají otevřené, kromě zamknutých pátých zadních dveří. Do toho nefunguje stahování předních oken v elektrice. Máte někdo šajnu, čím by to mohlo být, děkuji za tipy a rady všem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 7, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 Kabely,piny v řídící jednotce levých dveří,samotný přepínač na tapecu. Hledat. Vše musí být absolutně čisté,bez "zeleně". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
draw Odesláno Červenec 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Hoooooj všem, takže byl problém v zámku kufru, kdy při zabouchnutí dveří došlo ke spojení uvolněných drátů a poté ke zkratu. Děkan všem za rady Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.