Přejít na obsah

Jak ovládáte cyklovač stěračů?

Doporučené příspěvky

Asi si tu někdo nevšiml že v octě jsou dvě provedení cyklovače, první je ta "paměťová", tzn. nahoru první poloha, hned vypnu a potom v intervalu jaký chci dám do té první polohy a už mi to stírá jak jsem si to nastavil. Druhá varianta je s potenciometrem nebo co to je, prostě taková páčka na páčce.

Jinak pro mě je klasická ta první varianta.

Upraveno uživatelem stihacka
Odkaz ke komentáři

Ber i ten čtyřrychlostní, na Doblu mám dvourychlostní jedna poloha skoro jako normální stěrače, druhá poloha cyklus, že i zapomeneš že je máš zapnutý... Takže furt hamtám na páčku jako deb**. Jinak klasický nastavitelný paměťový to bývalo to nej, 2x se cvaklo a dál to jelo podle tebe.

Odkaz ke komentáři

Tak tomu věřím, dvě polohy je fakt málo. Ten čtyřpólový mám na fábce a vůbec mi nevyhovuje, stále hledám optimální polohu, jednou jedou častěji a jednou zas pomaleji. Na Octě mám pamětový a supr vynález, bohužel na té nové octě už je ten přepínač a ten fakt nechci, takže bude úprava nutná.

Odkaz ke komentáři
Ale já tam ten paměták chci, jinak mě trefí pepka z toho přepínače, co myslíš, půjde vyměnit? A páčka asi taky. :smich:

no co vím tak ten 4 -polohový má své relátko a ten co máš ty nevím jde o to aba se ti to netlouklo

Odkaz ke komentáři

Ve schématu je uvedena verze jen s tím přepínačem, jedná se o potenciometr, po kterém skáče páčka po skocích. Teoreticky by se dalo předělat na plynulou regulaci stírání. Dále jsou na pojistkové skříni dva kusy relátek na cyklovač, ale bude ve skutečnosti jen jeden v mé verzi, nevím jestli má zadní stěrač cyklovač, ten já nemám.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...