ritchie Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Ahoj všem. Potřebuji radu. Měnim bag volantu konektor je zničený a mam nový bag bez kabílku. Sehnal jsem jiný který pasuje ale jde nasadit oběma směry,což mění polaritu. U starého byl odpor na pravém kolíku a u nového kablu na levém. Jde mě o to jestli bagu vadí kde je plus--minus. O1 r. 11/99 Face palubka a volant. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Vadí ,pošli foto Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Starý bag s kabílkem vedle nový bag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 (upraveno) Ten žlutý je původní ale z druhé strany je roztavený po aktivaci. Ten černý je od spolujezdce taky po aktivaci,vypadá O.K a navíc mě pasuje do nového bagu. Ale má odpor na jiném koliku a jde tam strčit v obou směrech,což otáčí polaritu,což mě děsí. Upraveno Červenec 8, 2017 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.