Přejít na obsah

Chladící soustava zavzdušněna po výměně vodního čerpadla


KaJe

Doporučené příspěvky

Měnil jsem rozvody včetně vodní pumpy, již jsem to dělal třikrát a nikdy žádný problém. Vylil jsem a nachytal 5,5 litrů kapaliny + něco vyteklo na zem. Podařilo se mi tam nalít jen 5 litrů a jsem na max. auto se chová normálně, termostat otevírá jak má okolo těch 87°C, větráky spínají okolo 94°C, ale zdá se mi, že horní hadice od chladiče a ty místa nejsou plné vody. Čidlo teploty je pod vodou. Vyndání také nezabralo. Když protůruju motor, tak se hladina v nádržce sníží a na volnoběh zase vystoupí, ale jen tak o 1 cm. Víčko drží tlak, když ho vytočím na horkým motoru, tak si odfoukne a když ho vytočím, slyším v okolí čidla teploty bublání. Nevím co s tím, nikdy jsem ten problém neměl, vždy stačilo motor zahřát a samo se to odvzdušnilo. Už jsem najezdil přes 500 km a pořád stejné. Nějaký nápad?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...