Hyby Odesláno Červenec 25, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 Zdravím místní osazenstvo... V zaměstnání mám možnost jezdit jak s OIII 1.8 TSI 132kW, tak s OII FL 1.8 TSI 118kW a zjistil jsem jednu zajímavou věc, na kterou by mě zajímal váš názor. Byť je motor v OIII výkonnější, pocitově jede líp ta "starší dáma". Dodnes byl tento názor pouze ve fázi mé vlastní domněnky, ale kolega, který už má také něco naježděno, mi potvrdil, že to vidí úplně stejně. Prostě slabší TSI se stejným krouťákem ve starší Octavii jednoznačně pocitově "táhne" a jede lépe, než to výkonnější v nové. Myslíte, že je to věc jednoho kusu nebo ty nové motory jsou nějak pitomě "přiškrcený", třeba kvůli emisím, že maj horší projev než ty předchozí? Díky za názory, Hyby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Červenec 26, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2017 Tak to s kolegou někde porovnejte, auto vedle auta, pak se prohoďte a uvidíte sami. Ono na pocity má vliv více faktorů, jaký maj obě převodovky atd. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 26, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2017 Já teda taky jezdil s oběma, sice 3 v DSGcku, ale přijde mi že jede o chlup líp. Tam je strašná škoda těch 250Nm. To je hodně uskrceny. Raději bych bral 6mokrejch v DSG než 7 na sucho a okrouhanej kroutak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Srpen 20, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2018 Nemám zatím s novou OIII najeto moc kilometrů, ale řekl bych, že velký rozdíl mezi 118kW v OII a 132 kW v OIII není. Snad jen, že v OIII je o něco lepší spotřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.