Přejít na obsah

Čidla do RS nárazníku před FL

lifty

Doporučené příspěvky

Zdarec pánové mám docela problém, koupil jsem zadní před FL RS nárazník na kombi s otvorama pro čidla a k tomu jsem pak na vrakaci koupil senzory který byly vytažený z před FL O2 ale né RS. Teď je průšvih, že tam nepasujou otvor je malej pro ten senzor, cca o tak 2-3 mm menší. Do RS se dávaly nějaký jinačí čidla? Nárazník má kód 1Z9807421B a čidla 7H0 919 275C.

Setkal se s tím někdo?

post-26001-0-38188200-1502378783_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

k čidlům na obrázku potřebuješ ještě držáky, ty mají průměr 27mm, všechny auta do MR08 měla stejný průměr čidel s držáky, od FL je klasická OII 18mm a RS + Scout + Tour 27mm

pokud máš díry menší, tak tym nejspíše byl nějaký neorigo parkovák, dá se to poznat podle naznačení velikosti díry na rubové straně nárazníku

Odkaz ke komentáři

Už jsem googlil hledal atd. nárazník by měl být před FL aspoň co říkal prodejce i vyražený číslo to říká. Ale ty držáky co v něm jsou tak mají kódy 1Z0 919 485 B / 1Z0 919 485 C ( vnitřní/vnější) .. a co jsem dohledal tak to jsou už držáky po FL. Já jsem koupil ale čidla před FL, který by měly mít držáky s číslem 1Z0 919 485 / 1Z0 919 485 A který jsou před fl. Můj dotaz ale zní, jdou v pohodě vyměnit? Myslím aby to nebylo poznat aby to z toho nečumělo jak péro z gauče? Dle mě jo protože narazník by to měl bejt před fl. Bude to pro me jednodušší než shánět po FL čidla.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...