jim_bings Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 kolegové světla začala tmavnout poskytnout představu o tom, co dělat Fotografie ukazuje, co se týče Omlouvám se za mé špatné češtině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferko12 Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Mne urobilo jedno svetlo to isté a vyriešilo to toto: https://m.heureka.sk/autokozmetika/carex-sada-na-renovaciu-svetlometov-mala/ Zatiaľ to dva mesiace drží, uvidíme dokedy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 12, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2017 Rozlestis tou sadou na svetlomety a pak jsou 3 moznosti :-D 1) nechas to byt po vylesteni a cca za 3 mesice muzes lestit znovu 2) koupis nejaky tuhy vosk a budes udržovat voskovou vrstvu - cca kazde 2-3 mesice prevoskovat 3) odmastit a zastriknout bezbarvym lakem - teoreticky by to melo vydrzet par let :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Použil jsi silnější žárovky, víc jak 60W. Je to vokouřené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 S rozleštěním mám jen dobré zkušenosti, udělal jsem už desítky aut, některý z nich stále vídám a pořád jako nový, už je to několik let... Nemusíš kupovat žádnou sadu, já s náklady 150 Kč udělám 5 aut. Výsledek je vždy super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.