Mirouch76 Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Ty woe Romane to je nová láska co? Moc krásnej kočárek. Držim palce ať se ti nastěhuje do garáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Pekný, koľko to má najazdené? Mal si so sebou aj niekoho kto sa do toho vyzná alebo poznáš majiteľa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řepík Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 moc pěkný auto! tak ať Ti to výjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 No fotky jsou pěkný, mně se ty matovky líbí právě jenom takhle na fotkách kde na ně svítí lampy, to vypadaj exkluzivně, ale v reálu venku když vidím auto polepený černou matnou folií, tak to už není podle mého gusta. Vypadá to jako auto obroušený před lakem. Černý naleštěný auto jako je (byla) B) tvoje OII se mi líbí mnohem víc. Ale každému se líbí něco jiného, jinak auto vypadá hezky a udržovaně. Tak ti přeju, ať ti všechno vyjde podle tvých představ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 No Romane já Ti jako nevím,pašík dost dobrej,ale ta folie.... Dělám s tím v práci a vím, že to jako nevydrží všechno a lak je oproti tomu fakt pevnější,tvrdší a stálejší.I když teda Ty s tím stejně prd najedeš a budeš to jen leštit doma šmirglem, tak aby jsi se časem neproleštil až na lak :D Být Tebou, tak to polepené auto ještě zvážím... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Vzdycky se to da strhnout a bude mit novy lak, no ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Jak tak na to koukám tak je to auto Petra Dostála žě jo!?!? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 je to velmi pekne auticko cc-cko je pecka ale ako spominal niekto vyssie ta folia nevydrzi vsetko tak 3-4 roky to vyzera dobre a potom uvidis kazdopadne je to lusux keby tak chceli vyrobit octavku cc to by bola pecka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Jn, jako 10 let je utopie, jak tu nekdo psal. :D Ta folie je max tak na 5 let. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Romčo, vejde se ti vůbec do garáže? a projedeš tím svým vjezdem? pašík je krásnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 (upraveno) Ataner: hukot to je ale v mé palici... :( Hynku: já si to všechno uvědomuju ale jak píše Michal..v nejhorším se to dá sundat,auto jako nové jelo hned na folie tzn.že ten lak je jakoby to auto sjelo z výrobní linky.Každopádně je to těžké rozhodování.Do pondělka musim říct reakci ale zatím to vypadá negativně-Octávku prostě pod cenu neprodám a čekat nemůžu(Jirko) však to sám dobře chápeš. Mároš: auto má k dnešnímu dni najeto 31 tisic km a momentálně je na letních kolech,zimní k tomu nejsou tzn.další investice a plus 55 až 60 tisic Kč. Tome:auto se do garáže vejde,to je to poslední,skutřika asi na jaře prodám :D Ten stál před Octávkou a ted je zazimovaný v jiných prostorách. Kokyn: ano,to je on.Mrkni do SZ,potřebuju Tvou reakci. Agent007: děkuju a všem ostatním taky že na mě myslíte ale bohužel to neni věc která stoji pár korun tzn.že to rozhodování neni lehké :( Upraveno Únor 3, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Naprosto chápu. Bohužel se ale vážně dřív do ČR nedostanu. Bejt v ČR, tak už mi stojí před garáží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Jirko: já Ti věřím.Asi to tak má být.Do pondělka se rozhodnu a vypadá to že zatím zůstanu "na zemi"...nedá se nic jiného dělat...přes mrtvoly nepůjdu. Jinak dnes proběhlo velké loučení...Octávka služební už je pasé...ode dneška je přidělená Fabia 1,4TDi(potvora jezdi asi na výpary...pruměr 4,6) ale je docela vybavená na naše pracovní poměry :D malý kožený paket,parkov.asistent,okna v elektrice.Dnes jsem ji dal vyčistit do salonu,tak vypadá moc pěkně holka moje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Romane fabca je cool a celkom slusna vybava ako tak pozeram apson ked presadnes do octavky mas pocit ze to potom lepsie taha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 (upraveno) Romčo máš SZ kdyby něco klidně dej vědět a zkusím něco víc! Upraveno Únor 4, 2012 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Juraj: hlavně že to neni HTP nebo SDi,tu má kolega a je z toho neštastný ;) Juraj: Ty si myslíš že ta folie má životnost okolo pěti let? To se mi zdá jako pikačovina Kokyn: ano,je to on a jeho jednání,chování a celkový přístup k "věci" přišel dost férový,asi to neni žádný křivák a něco dokázal,má něco za sebou...víš jak to myslím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 to to mas pravdu htp je des :D a tak vychadzam z toho ze vyrobca folii garantuje max 6 rocnu zivotnost a farebnu stalost treba si uvedomit ze to nieje lak ale len velko roztiazne pvc cize ta folia nevydrzi to co lak ono velmi zavisi aj od toho kto a v akych podmienkach to lepi ideal je okolo 16 stupnov s tym ze podklad by mal mat tiez teplotu 16 stupnov dalsia vec je aby po nalepeni auto ostalo aspon 8 hodin v garazi vykurovanej kde si ta folia sadne a posobenim tepla lepsie prilne k povrchu pri dodrzani tychto podmienok moze vydrzat tych 6 rokov ja ti poviem mam to na kapote a lepil som to stylom ze nalepit a von v zime a folia sice drzi ale je na nej poznat hlavne po zime ze je opotrebovana mam ju 2 rok vyhoda je ze ti ju neobiju kamienky a skvele chrani lak pred poskodenim. ale je to vsetko vec nazoru ale kazdopadne vyzera to skvele ten jedinecny design stoji za to ja idem tiez do matovky tento rok takze aj nepriek vsetkym rizikam by som to osobne bral pozri sem : www.carolline.sk/mainsite.php?ID_clanok=39&ID_temp=25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 no pekne Roman ale zalezi na sutuaci no... ta dan... matna je nadherna ale u tehle pasiku se me nelibi intos.. kdyz si predstavim jak tam das jiny kola-tmavsi a folie... ....ale asi stejne bych ho vzal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 koukám jaký změny se tu dějí a že důchodce (Tom :D ) prodává plechovku :) CC moc hezký, ale folii bych sundal, měli jsme v práci takto polepeného Lexuse 600vku (přesně jak Romane píšeš, 40tis to stálo) a po týdnu to kolega jemně v mrazu otřel o zmrzlý sníh spodkem předního nárazníku při parkování a folii roztrhl...oprava = přefoliovat celý díl... Líbí se mi to, ale nechtěl bych to a na CC mi to ani moc nepasuje. Jinak držím palce ať ti přistane v garáži když ne tohle, tak jinej krasavec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Ovi: no právě...ta dan...o tu tady jde P2M: to CC chce vidět naživo,co se týče udržby tak všichni máte pravdu-Hynek to taky psal-dělá s tím den co den... Tady jsou ty borci co ofoliovali toho Passata na který jsem se byl ve čtvrtek podívat: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 To je mazec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 To PASO CC je nádherné auto ale já bych si tu matt folii sundal-špatně se to udržuje a hodně se zanáší, prolém je taky jak sundat z folie náletovou rez z kotouču asfalt atd. Za mě říkám CC ANO ale bez folie. Jako ochranu laku laku umím nabídnout velmi odolný,tvrdý nanopovlak který chemicky naváže na lak vozu, je odolný proti poškrábání(je to něco jako sklo) a na autě vydrží cca 2roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Pěkná práce, jen bych se osobně bál, že někde při tom všem zařezávání na autě bude říznuto do laku či chromu, osobně bych taky do fólie celoauta nešel, Štěpáne, co to koštuje cca střední auto, zní to zajímavě, jak staré auto na to může být, resp. jak starý lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Včera pokořená hranice...ted už jsem dospělá holka B) A pár fotek z rychlélo srazu v HK. P.S Hynku máš neomluvenou hodinu! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 S oplem bych Vám tam dělal ostudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 ale prd echt Deutsche Wagen, také teď jezdím Oplem a je to paráda :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Ty spojlery na tom Mondeu jsou otresne :D ... jinak po tom, co jsem videl, jak polepuji to mondeo, tak mam trochu obavy, jak bude po sundani te folie vypadat to CCko.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 jestli je to totálně bez dotyku laku odlamovacím nožem, tak veliké uznání, ale nevěřím tomu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Tak jak to tu pročítám, tak se pomalu rodí nové téma: celopolep auta folií nebo lak. Za chvíli to bude téma stejně diskutované jako benzín vs diesel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 no velmi by aj mna zaujimalo ci po strhnuti bude ten lak bez skrabanca ja som na to potreboval 2 roky kym som sa naucil rezat tak aby som neskrabol lak aj ked sa mi to sem tam podari ale o tom psssst :D inac neviem tou lacnou olamovackou by som sa veru bal aj ja. ja pouzivam kvalitne vyvazene japonske noze za 10-ky eur. cize je to zaujimave este jedna vec nikde ziadny primer z vlastnych skusenosti viem ze ta folia to bez primeru nevydrzi tak dokonale to neocisti nic. ale je to aj tak pekna praca. tazko sa hraju s kapotou 3 hodky ako ja :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.