Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Něco málo ze zámečku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 ...furt jenom žerete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 ...furt jenom žerete Storm: já vařil! Rosto: díky za pěkny xichty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Storm: já vařil!Rosto: díky za pěkny xichty Jo a když Roman vaří tak všeci slintaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Jo a když Roman vaří tak všeci slintaj. Ty woe! Takhle mě už dlouho nikdo nepochválil! Děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Nechcete si zařídit dvojdomek vy dva ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ja asi po Passate, predsa to viacej využiješ :) když už tak to MLko.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 (upraveno) Tak dnes před hodinou jsem porušil předpisy...jel jsem pro sváču na zitřek a na řízené křižovatce otáčel auto do protisměru na zelenou...Policajti v OII si toho všimli a jeli za mnou jako kdybych vykradl banku se sto milionama... modry majáčky a nápis STOP.Proběhlo dejchání a následovala pokuta 1000,-Kč naštěsti bez bodu a zápisu.Každopádně už to v životě neudělam...Ach jo! Zitra bude drahá svačinka Upraveno Červenec 8, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Roman a nerozčúlila sa manželka alebo si to zatajil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Roman a nerozčúlila sa manželka alebo si to zatajil? O manželce mi ani nemluv hned jsem ji volal...no jo no...stane se.Ale cajti oblejzali moje auto a chtěli asi něco najit(nějakou prkotinu) ale naštěsti bez připominek. P.S a ten jeden když jsme se loučili tak mi řiká že ještě neviděl Octávku s duplexem... prej jestli to je šestiválec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 a máš 6-ti válec nebo ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 mel jsi mu rict ze kdyz mu to prozradis ze ti musi dat slevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Olaf: byl jsem trošku vyhoukanej protože to bylo fakt snad po půl roce zastavení na silnici... :) Jinak mi čuměl dovnitř kde mi svítil Valentine One ale neřekl ani slovo... :) Čekal jsem třeba že bude chtít kontrolovat ostřikovače a tak ;) ale k autu neměli připominky...i když mám přední pneu bych řekl na hraně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 ja by som tu nepísal tvoje nepovolené úpravy, pretože nálepky škodahome si určite zapamatal a dostať sa môže aj tu :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Njn, stane se. Ale tak hlavně že to máš bez bodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Njn, stane se. Ale tak hlavně že to máš bez bodu. Přesně tak Stormiku.Za blbost se plati ale je fakt že popravdě řečeno jsem to ani nevěděl že se nesmiš otáčet na řízené křižovatce protože to dělá snad každý třeti...nepočital jsem že za mnou vyrazi jako za lumpem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 človek sa učí na vlastných chybách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Olaf: byl jsem trošku vyhoukanej protože to bylo fakt snad po půl roce zastavení na silnici... :) Taky se mi to stava pokazde me to napadne az pak, coz znaci dle meho nazoru respekt coz je obcas na skodu Jinak mi čuměl dovnitř kde mi svítil Valentine One ale neřekl ani slovo... :) Pac ani nemohl Čekal jsem třeba že bude chtít kontrolovat ostřikovače a tak ;) ale k autu neměli připominky...i když mám přední pneu bych řekl na hraně... No najit tam to, no ty vis co tak by to byla celkem prcka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Přesně tak Stormiku.Za blbost se plati ale je fakt že popravdě řečeno jsem to ani nevěděl že se nesmiš otáčet na řízené křižovatce protože to dělá snad každý třeti...nepočital jsem že za mnou vyrazi jako za lumpem :) ale Ty lump jsi...tak co jsi čekal... ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak Kubiku: fotáček je u mě a vypadá moc pěkně.Nabiju Ti baterku abys mohl v sobotu fotit o stošest! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 peeeeekný foťák -hoď potom z neho nejaké fotky.Napr. z oslavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak Kubiku: fotáček je u mě a vypadá moc pěkně.Nabiju Ti baterku abys mohl v sobotu fotit o stošest! a to s tím machruješ, i když není Tvůj ;) nebo ano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak dnes před hodinou jsem porušil předpisy...jel jsem pro sváču na zitřek a na řízené křižovatce otáčel auto do protisměru na zelenou...Policajti v OII si toho všimli a jeli za mnou jako kdybych vykradl banku se sto milionama... ;) modry majáčky a nápis STOP.Proběhlo dejchání a následovala pokuta 1000,-Kč naštěsti bez bodu a zápisu.Každopádně už to v životě neudělam...Ach jo! Zitra bude drahá svačinka :( Velké oko policejní bratra vidí všude, a neříkej mi že jsi nevěděl, že je zakázáno otáčení nasvětelné křižovatce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Musím sa romaria zastať mne sa tiež párkrát podarilo ,len zatiaľ bez trestu.Tiež som si tým nebol istý. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Musím sa romaria zastať mne sa tiež párkrát podarilo ,len zatiaľ bez trestu.Tiež som si tým nebol istý. ;) Díky díky ale už to NIKDY neudělám. Marku: ta zrcadlovka je pro Kubika :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Já vím Romane...tak příště nemachruj..ty bejku jeden... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Dneska asi zkusim vzit naftu od Agipu - dieseltech.Má s tim někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Bral jsem teď v jižních Čechách pár litrů od Agipu jen na dojezd k Benzině. Neslyšel jsem na ně nějaké chvály tak jí netankuju. Jeden čas měly hrozný patoky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Na fun radiu beží teraz reklama na Agip , nejaké aditiva,šetrí motor , ... bla,bla,bla iba reklamný ťah !? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) Těžko říct...chce to vyzkoušet ale jde o to že to je stejně jenom o pocitech a do motoru nevlezete...Já jsem několik let bral V-Power diesel a byli to vyhozeny peníze do vzduchu jelikož po tom rozboru co udělali tak bylo zjištěno že to je ta sama nafta jako na ostatních benzinkách...jenom o cca 3Kč,-dražší...Smutny ale je to tak... Upraveno Červenec 10, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.