Mash Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 super práce...jojo garáž to je něco...kua taky bych bral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Tady asi chcíp pes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Tady se hlavně nespamuje, ale řeší věci kolem aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Tady je spamerů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Mas pekne cistou garaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Joudové... Dnes chci přehodit kola tak bubte někdo na blízku P.S snad to nedopadne jako minule když mi to auto spadlo z heveru (no je fakt že mi do smichu moc nebylo...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 to vis no, nesmis prezouvat v kopci :lool: :palec: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 nazdar Romane, já se chystam přehodit kola v úterý nebo ve středu, pořád ale váhám jestli se mám rovnou pustit do natření brzdových třmenů nebo jestli to nechat být jak to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Došli prachy nebo co? Dej taky někdy vydělat pneuservisu, ty kutile domácí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 nazdar Romane, já se chystam přehodit kola v úterý nebo ve středu, pořád ale váhám jestli se mám rovnou pustit do natření brzdových třmenů nebo jestli to nechat být jak to je Ahoj Miloši.Já jsem se na to vykašlal mám to auto na ježdění...a vonavku už z toho dělat nebudu.To bys musel do jiného vlákna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 SOS: dal jsem letní kola a při přejetí nerovnosti (třeba hrbolek nebo díra) to auto jakoby odskočí do strany(obrazně řečeno) Čím to muže být? Špatně nahuštěny pneumatiky nebo co by to mohlo být? Na geometrii jsem byl vloni a přední pneu jsou skoro novy.Je fakt že jsem to po zimě nevyvažoval ale když jedu 80-90 tak auto netáhne na stranu a chová se neutrálně.To "odskakování" mě ale docela trápi.Díky za postřehy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Joudové...Dnes chci přehodit kola tak bubte někdo na blízku P.S snad to nedopadne jako minule když mi to auto spadlo z heveru :D (no je fakt že mi do smichu moc nebylo...) WTF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 SOS: dal jsem letní kola a při přejetí nerovnosti (třeba hrbolek nebo díra) to auto jakoby odskočí do strany(obrazně řečeno) Čím to muže být?Špatně nahuštěny pneumatiky nebo co by to mohlo být? Na geometrii jsem byl vloni a přední pneu jsou skoro novy.Je fakt že jsem to po zimě nevyvažoval ale když jedu 80-90 tak auto netáhne na stranu a chová se neutrálně.To "odskakování" mě ale docela trápi.Díky za postřehy... No kamo prez zimu jsou byli spatne cesty......tak to je uz rodrbane, tak myslim ze zase musis na geometrii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Těžko říct...nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Myslim ze geomkou to nebude. Koukni zda mas dobre nafoukane a dotazene kola......a take zimni gumy jsou mekci,tak mozna to je jen subjektivni pocit na tech letnich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Jsem z toho docela špatnej...dávat to do autorizáku asi nemá smysl-stejně by to museli testovat a pochybuju že by došli k nějakému závěru.Mám všechny 4 kola nahuštěny na 2,3 což si myslím že by mohlo podle toho co je na víčku nádrže v pořádku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 vsechny 4 na 2,3 ??? to je moc, to je spíš pro plně naložený auto. myslim že předek bude stačit 2,2 nebo 2,1 a zadek pokud jezdíš často sám 2,0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Přesně tak, máš to přefouklý, pak se nediv, že to odskakuje. Vpředu je ideál 2.2 a vzadu 2.0 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Romčo já si taky myslím, že to máš přefouklý dej to na 2,0 a hlavně je to subjektivní pocit po přechodu ze zimních na letní 18". Auto je teď o dost tvrdší a tak víc vnímáš každou nerovnost a odskakování. A na to už sis přes zimu odvykl ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 (upraveno) Chlapi: díky za Vaše reakce.Zkusím to odfouknout a uvidíme :D Jinak jedná fotečka z "rovnání" nárazniku-dobrák co do mě najel před hospodou bohužel nenechal na sebe žádny iniciály-tvrdá realita dnešní doby... Upraveno Duben 6, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Ja hustim vsechny letni pneu na 2,4 a zimni na 2,3. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Ja dávam 2.0 a 2,1 presne podľa návodu a zimné v zime o 0,2 viac,.Mal som už aj ja prezuté na letné a auto je tvrdé ako sviňa a pneumatuky,ktoré v lete sotva počujem dosť hučia,nakoľko sú ešte stvrdnuté.Myslím si,že na prezutie nízkoprofilových pneumatík je ešte priskoro a na komfortnú jazdu je treba min nad 20 stupňov,inak je to taká drncavá jazda možno aj s tým odskakovaním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Dnes ráno jsem ubral na zadku a je to je něco málo lepší takže budu doufát že to bylo tím.Geometrii stejně asi nechám přeměřit-frajer z vesnice co má pneuservis mi to udělá za 500,-Kč což je hodně slušná cenovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Pár foteček z pátečního školení které jsme měli zpestřené doprovodným programem.Vybral jsem si řízení Formule a nečekal jsem že to bude tak těžká záležítost Pořád jsem byl mimo trat i přesto že jsem skončil na 7 místě dle zajetého času. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Druha fotka Si mal pretazenie 3G v zakrute akurat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 První obyvatel čukotky ve F1, ale je fakt že závidím, chtěl bych zkusit jestli bych se do F1 nasoukal, asi ne zůstal bych viset prdelí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jsi měl jít radši na tu manikúru, s těma rukama venku bys moc dobré časy neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 První obyvatel čukotky ve F1, ale je fakt že závidím, chtěl bych zkusit jestli bych se do F1 nasoukal, asi ne zůstal bych viset prdelí No mužu Ti říct že jsem se tam necítil...s mýma 85 kg to fakt nešlo.Musel jsem mít ramena venku :) pak jsem si uvědomil jak vypadaji mistří jako je Shumi a bylo mi to jasny...fakt strašně stísněnej prostor ale simulátor neměl chybu-bylo krásně cítit třeba zrychlení nebo prudké brždění :) Gatorade: Ty se směješ ale byl to docela zážítek a to přetížení neni asi žádná sranda člověče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 No asi bych se tam nevlezl, strčil bych tam jednu nohu a konec, stejně je to mazec když třeba toho pilota něco svědí na noze kuwa co dělá, já bych byl v prdeli uplně rozhozenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.