Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Jj asi budou, protože jak jsem se ptal, že bych místo těch co mám dával ovály, tak by tam musel být svářeč právě co dělá nerez, ale určo by to nějak šlo, stejně to nechám tak a fakt spíše zvažuju zadní RS nárazník, ale asi až na jaro (nebo vůbec), protože teď už to spolklo přes 70k (za měsíc) a to ještě musím zaplatit ty pružiny + nasazení, lakovnu + nasazení lízátka a ještě jsem si objednal nějaké zabezpečení, takže to pro letošní rok zaokrouhlím akorát na kilo a dost. Musím šetřit na ty 19" + gumy + štelovák + Bremba a to bude ranec :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Právě, že přes 70K, protože s úpravama jsem začal 25.6. a rozjel jsem to tím, že jsem koupil zadní světla. Jenže já jsem zrtovna ten druh, že jak s něčím začnu, tak nevím kdy přestat a jak to tak vidím, tak princes je to stejné :lol: :lol: :palec: Já s ním taky neměl problém, problém byl spíše v tom, že jsou dovolené a já si těch koncovek všiml až den před odjezdem a už jsem nesehnal ty RS, ale to už je jedno, nechávám to tak. :pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

No taky by mě to docela zajímalo, každej háže různé cifry, a především jsou to blbosti pokud to není změřené na brzdě. Na sraze mě pojel roomster 1,9 tdi s ARL turbem, hlinikovým intercolerem, zvedlým tlakem, jako kráva a měl tam mít cirka 180hp no výsledkem sprintu s mým seriovým 2,0 bylo, že na 3ku začal nepatrně poodjíždět. Takže cifry cca neuznávám, chce to graf z brzdy, pocitově to nic neříká, nafta prostě zatáhne, tak se to zdá, jde o výkon v čase s kroutícím momentem. Je to docela alchymie,a chce to ladit individuálně na každý auto, i já si touto erou cirka 130kw :lool: prošel i můj kamarád s FI RS kterej při 136HP real a udajne 170hp :lool: skoro pojel na sprintech 530XDA a ted po odladěném čipu na brzdě při 156HP čili 115kw to bawo pojede B). Takže by to chtělo reálné hodnoty. :P

Hlavní je, aby ta nafta jela fur a neumírala nahoře jak v základu, já když jedu pilu tak to točím do 4-5tis, chce to vyrovnanou křivku a hlavně po kvalitním čipu to hulí jen nepatrně víc než v základu a ne jak spalování v Ostravské uhelné.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...