martink52 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Už jsem tam volal a asi vezmu ty co máš ty akorát rovnoé a zastrčit to co nejvíce a pokud by se mi to nelíbilo, tak koncovky koupím jindy a nechám to u nás nahodit :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Tak to je rozumny.Hele tak předběžně se domluvíme okolo 15 hod.v H.K :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Ok, kdyby to měli dříve, tak ti brnknu, ale když tak max na hodinku, dvě, protože budu spěchat domů kvůli psa. Chtěl bych vyrazit směr Ov tak do čtvrté max páté odpolední. Akorát když tak budu potřebovat nějakou adresu co prdnu do navi abych nebloudil po HK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Houmik: dostaneš za uši :D Pořád jen nadáváš na ČR...asi Ti brzo udělám školení až přijedeme na otáčko do Krumlova! :P Neblbni rakušák už do čech jezdí jen na nucenou dovolenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Nevíte náhodou koho to je auto? B) P.S no jo no,ty kulaty koncovky jsou asi opravdu hezčí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 pekné hoši ...ako keby ich jedna mater mala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Romane, mě se líběj rozhodně víc ty tvoje koncovky, ty kulatý mi k tomu nějak nejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 (upraveno) tak já mám stejný názor, taky se mi víc líbí Romanovi a to tak, že tu kulaté se mi nelíbí vůbec, možná až budou trochu očazené, ale asi ani tak neee, jinak pěkná dvojka pohromadě , právě mi tam zinkují vrata a branku Upraveno Červenec 26, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 jednoznacne to mas elegantnejsie niekto sa opici :D proste chce byt ako ty ber to tak nato je tu to forum nie ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 (upraveno) Ty kulaty jsou hrozny. Jinak fakt "super" kopie. ;) Upraveno Červenec 26, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 pekné hoši ...ako keby ich jedna mater mala Jezis to je vul .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Mate to pekny a fakt ty RS koncovky vypadaj lepe...ale kazdeho vec duplex je duplex :palec: Navic Martas nema Rs naraznik proto to tak vycuhuje kdyy mel RS naraznik tak je to jine!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Martas to má jakoby vic sportovnější díky těm kulatým koncovkám a já zase vic na eleganci.Ale asi se nedá říct jednoznačně kdo to má hezčí.Každopádně je to supr chlapik A má mnohem hezčí předek B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Rome škoda že bydliš daleko taky bych se rád pokochal . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Thx čéče, no to bych se hádal kdo je super chlap :P sám jsi a na druhé to svádíš Popravdě se mi více líbí jak to máš ty, a koncovky nebude problém vyměnit. :pivo: edit/ teprve teď se budu opičit a jdu objednat RS koncovky :P Jinak máš to tam u vás super (stěhuju se k tobě na barák) ale až odstěhuješ ten včelín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Chip: však to je zhruba 200km ke mě ne? Martas: vážně jdeš do RS koncovek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Jasne ze jde..Martas co rekne tak udela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 JJ jdu do nich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Martin: ten zvuk mě docela z těch výfuku jde aspon to řikali kluci z knajpy když jsme byli tenkrát zkoušet sprinty u Brna :D Někdo už nevím kdo to nazval vysavačem :) http://www.youtube.com/watch?v=XoidjMoAKwY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 jj ma to celkem zvuk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Jj vím, jenže ty máš taky nějaké ty koníky navíc :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 no jo RSO vsak ty mas taky RSo ne??? Martas ja taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 romariooo >>> změna plánu, po dnešní návštěvě princese zatím měnit nebudu a nechám to tak, ty a princes jste to viděli naživo a vypadá to lépe než na fotkách, ne? Spíše nahodím asi ten RS nárazník a uvidíme co dál. :palec: Akorát mě zajímá ještě názor dalších dvou lidí, tak uvidím co oni na to. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Presne Marta...zame bych nechal tak i bez toho RS narazniku to je supa!!!Musel bys zas udelat otvor na koncovku vpravo na RS narazniku! Romarioooo ale nemá RSo nebo jo? (podle sedaček,budíků a bočních lišt) Moc pěkny segry :) Ne nema ale vsichni mame RSO :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Chip: však to je zhruba 200km ke mě ne? pro Romana (chipmann) je daleko i nákých 80km ke mě natož 200 k tobě :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Martas: hele neblázní.Nech to zatím tak jak to máš od firmy.Čas ukáže,máš to prostě sportovnější,navic to stálo nějaky ty prachy.Rozhodně bych to prozatim nepředělával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 THX za názor, psal jsem to výše, nechám to tak a ještě se úhel pohledu kapku změní jak auto půjde níže. :palec: a na živo to není zase tak strašné. ještě se mi to začne líbit ;) :P edit/ prdel je v tom, že ti co to viděli jen na fotkách, tak každý fůůůj, to je děs atd. a ti co to viděli naživo, tak prý dobrý, nech to tak, supéér atd. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Přesně tak.Důležité je to co se líbí Tobě.Mužeš sice ziskat názory ostatních ale rozhodnuti stejně je na Tobě.Ty to máš dělané jako já co se týče upevnění těch koncovek na duplex? Jsou tam objimky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Presne tak..nech to tak Martas..je to pecka a jak rikas kdyz to pujde niz bude to jeste vetsi pecka!!! Rom..to taky videl nazivo a vides je to supoer..nemusi mit kazdy to co maj jini ne??Budme vyjmecni necim odlisnym :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 THX, přesně tak :pivo: romariooo >> nevím jaké tam jsou objímky, když jsem přijel, měli to nachystané vcelku, viz foto. Akorát jak se to zkracovalo, tak někde u toho napojení na výfukové, ale kdybych chtěl měnit koncovky, tak že to musí být nějaký svářeč co dělá nerez nebo co. (tomu nerozumím ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.