Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ja ti oponujem na to, že si písal, že je potrebná 4GB karta - čo je teda blbosť. Inštaloval som to otcovi do E51 s mysliím 256MB alebo väčšou kartou...fotky si sťahuje pravidelne cez Nokia software a nemá problém aby nemal miesto na karte. A nie každý má telefón iba na zábavu, niektorí ho majú na prácu.

Odkaz ke komentáři

Romčo, máš představu, kolik zabere taková MP3 nebo fotka z mobilu?? A kolik bys jich musel mít, aby to zaplnilo celou kartu?? Navíc ty mapy dneska taky už nezabírají tolik, pokud tam nepotřebuješ všechno od Aljašky po Japončíky. Já mám na 8GB kartě navigačku a nějakou hudbu a má to něco kolem 3GB, zbytek mám volnej. A to tam tu hudbu mám ještě proto, že používám telefon jako flashku, rozhodně né proto, aby ju na telefonu poslouchal, na to mám kvalitnější přehrávač, než nějaký chrastítko jako jsou telefony :D

Odkaz ke komentáři

vidis to a pravda je nekde presne napul, k tomu abys ji rozbehel potrebujes jem asi 256MB pac tusim mensi se ani uz nedelaji, k tomu abys tam dal mapy potrebuje uloziste a tusim ze komplet mapy maji neco malo pod 2GB, takze pokud ma mobil k telefonovani a obcasne navigaci tak ti staci 2GB (po CR dokonce 1GB) ale 4GB jsou poste komfort a zavadejici pac uz se musis pustit do SDHC a to neni u vsech telefonu prdel.

Odkaz ke komentáři

Ano.Souhlas Skájo.Záleží na tom co všechno na té kartě máš a jelikož mám 4G tak ji využívám naplno.Další věc je ta co konkrétně ten člověk chce mit v té navigaci.Mě stači osobně jen ČR jelikož jak jsem psal používám jako plnohodnotnou navigaci TomToma kde mám nahranej celej svět :D

Stejně jsem unešenej z toho že 90 gramová "hračka" dokáže navigovat,fotit a tak dále...

No nic.Čekám každou minutkou na svůj novej noutásek :D to zas bude porod to tam celé přetáhnout a nainstalovat veškeré ovladače a tak...ach jo! :huh:

Odkaz ke komentáři
Stejně jsem unešenej z toho že 90 gramová "hračka" dokáže navigovat,fotit a tak dále...

Roman,tak to si potom ešte nemal v ruke PDA.Dokáže telefonovať,skypovať,fotiť,pripojiť sa na net a používať viac navigačných software ako je Igo8,TomTom,Garmin,Mio atd.a poskytuje viac možností pri navigácii,pri prehrávaní.Je to jednoducho počítač s Windows Mobile a väčšinou má rýchlejší procesor a operačnú pamäť ako klasická navigácia,takže pri použití vysokých detailov stíha skôr prepočítavať.

Odkaz ke komentáři

Niki: když ty PDA jsou většinou cihly které jsou těžky a objemny :palec: já mám tu navigačku a vše co k životu a ke štěsti potřebuju schovanou v 90 gramech v podobě Nokie E52.Zkoušel jsem dotykové displeje a prostě mě to nevyhovuje.Nemužu si pomoct ale nemužu se na to zvyknout :lol:

Dalši faktor který mě štve je ten že musim ty PDA denně nabíjet jelikož ten velký barevný displej má spotřebu jako hovado :smich:

A poslední podstatný že ty nabušeny stroje prostě nevyužiju...stači nabouchanej noutas a jsem z toho jelen na druhou...IBM Lenovo ThinkPad T400s-za trest!

Odkaz ke komentáři

Je fakt,že PDA resp. smartfone sú o niečo väčšie,aj keď sa nejaké výnimky nájdu napr cca 110g Touch Daimond :palec: ,ale ten display stojí za to,pri komplikovanejších križovatkách za slnečného dňa by tem malý display mohol byť problém.Trebars taký HTC Touch HD s 3,8 palcovým displayom je podarený kúsok,ale jasné,že každému vyhovuje niečo iné :smich:

Odkaz ke komentáři
Buď rád,že némáš nejakou srajdu v akcoške od mobilného operátora :palec:

Jo,Miro je to tak.Je tam Disk: 128GB SSD 1.8” HDD což prej zajistí hodně tichej chod celého noutasu,váha 1,7kg a hlavně výdrž baterie 5 hodin.Uvidime jak si na něj zvyknu :smich:

Tady je co jsem našel na webu:

Technické specifikace:

Model LENOVO ThinkPad T400s, machine type-model 2808-CYG

Displej: 14.1'' WXGA+ LED 1440x900 matný s integrovanou webkamerou (2Mpix)

Procesor: Intel® Centrino2 vProCore 2 Duo SP9400 (2.40GHz 6M 25W)

Paměť/volný slot: 4GB (2x2GB) PC3-8500 DDR3 SDRAM, (Max 4GB)/0x

Disk: 128GB SSD 1.8” HDD

Grafická karta: Mobile Intel® GMA 4500MHD (GM45, 384MB)

Optická mechanika: DVD Recordable DL (9.5mm)

Komunikace: Bluetooth, WWAN enabled - obsahuje antény i WWAN modem se slotem pro SIM card

Síť: Intel® WiFi Link 5300 (3x3) AGN, Intel® Gigabit ethernet

Porty: dock port, External Display (VGA), audio-In/out, RJ-45, 2 USB 2.0,34 mm Express Card,5-1 Media Card, 1 USB/eSATA

Polohovací zařízení: ThinkPad UltraNav (TouchPad + TrackPoint) - Multi-touch Pad

Čtečka otisku prstů: ano

Operační Systém: Windows Vista Business

Baterie: 6 Cell Lithium-Ion

Záruka NTB: 3 roky Customer Carry-in

Záruka baterie: 1 rok

Rozměry: 21.1mm x 337mm x 241.5mm

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Jo,Miro je to tak.Je tam Disk: 128GB SSD 1.8” HDD což prej zajistí hodně tichej chod celého noutasu,váha 1,7kg a hlavně výdrž baterie 5 hodin.Uvidime jak si na něj zvyknu :smich:

Tady je co jsem našel na webu:

...

...Romčo super. Akurát tá grafika..... inak :palec:

Upraveno uživatelem mobby
Odkaz ke komentáři
Chlapi: poradte mi prosím!!! Co mám nainstalovat??? XP nebo Visty? Předtím jsem měl XP a docela jsem se i orientoval.Ted mám na výběr co tam dát.

Co Vy na to?

Vistu aspoň sa naučíš niečo nové :smich: napríklad nadávať :palec:

Ja som išiel z XP na VISTU a som tu ,a chodí mi v pohode

Upraveno uživatelem mobby
Odkaz ke komentáři

Moje nejvážnější výhrada k Vistám je totiž jejich rychlost, respektive pomalost, více se projevující právě na relativně slabším hardware, kterým notebooky oproti svým desktopovým kolegům disponují. Nabídla Vista skutečně tolik nových funkcí, aby to stálo za zpomalení práce (i milisekundy zdržují, jak praví klasik :palec:? Rozdíl je patrný tím spíše, pokud si na jednom počítači vyzkoušíte oba systémy...

Docela dobry starsi clanek:

Souboj Vista proti XP: nové Windows se v mnoha ohledech neosvědčily

Odkaz ke komentáři
napad me jeden problem v pripade ze budes instalovat XP, urcite mas SATA disk a to muze byt pro XP problem v pripade ze nebudes mit v instalaci integrovane ovladace pro SATA disky ...

Tak to problém není...ten bios by měl umět emulovat IDE rozhraní...přinejhorším natáhne driver z flashky...

Odkaz ke komentáři

Ale já osobně bych dal dneska už Seven...přecijenom je to bomba, já sem z nich docela nadšenej...je to taková Vista dotažená k dokonalosti funkcemi a rychlostí se rovná XPčkám. Ale z těch dvou bych dal rozhodně Visty, sou lepší, respektive XP jsou za zenitem...to je jako se rozhodovat, jestli vzít dneska OI nebo OII...sice je OII těžší a tudíž možná i "pomalejší", ale jízdní vlastnosti a komfort se nedá srovnávat...to stejný Visty, sice je některý starší kompy nedávají, ale rozhodně sou lepší jakožto celek :palec:

Odkaz ke komentáři
Ale já osobně bych dal dneska už Seven...přecijenom je to bomba, já sem z nich docela nadšenej...je to taková Vista dotažená k dokonalosti funkcemi a rychlostí se rovná XPčkám. Ale z těch dvou bych dal rozhodně Visty, sou lepší, respektive XP jsou za zenitem...to je jako se rozhodovat, jestli vzít dneska OI nebo OII...sice je OII těžší a tudíž možná i "pomalejší", ale jízdní vlastnosti a komfort se nedá srovnávat...to stejný Visty, sice je některý starší kompy nedávají, ale rozhodně sou lepší jakožto celek :palec:

To jsem potřeboval slyšet...předinstalovany jsou tam Visty.Dám to tam a kdyby to opravdu byl pro mě problém tak to celé přeinstaluju na XP.V ceně jsou obě verze. :smich:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...