romariooo Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Jeden menší detail...Turbo versus hificar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 (upraveno) A jedná solovka z D1... jinak jsem se rozhodl že půjdu na rozleštění celého laku.Sice to stoji 2500,-ale výsledek je prej dost dobrej...z 90% jako kdyby to auto vyjelo z výrobní linky :) Upraveno Září 16, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Jeden menší detail...Turbo versus hificar... je to jsem mel jeste stribrnou koncovku, ted mam provedeni matna mastna cerna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 A jedná solovka z D1...jinak jsem se rozhodl že půjdu na rozleštění celého laku.Sice to stoji 2500,-ale výsledek je prej dost dobrej...z 90% jako kdyby to auto vyjelo z výrobní linky :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 A jedná solovka z D1...jinak jsem se rozhodl že půjdu na rozleštění celého laku.Sice to stoji 2500,-ale výsledek je prej dost dobrej...z 90% jako kdyby to auto vyjelo z výrobní linky :) to mi prijde jako docela dobra cena, do toho bych sel taky, ale spis az na jare nez pred zimou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 to mi prijde jako docela dobra cena, do toho bych sel taky, ale spis az na jare nez pred zimou. Miloši: tak to teda beru jelikož pak ta cenovka bude lepší.Ještě ukecáme někoho třetiho a bude to za dvojku.Trvá to přes 3 hodiny jedno auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 za dvojku to by bylo jeste lepsi, pokud pockas do jara tak semnou pocitej na 100% do te doby se nekdo treti ctvrtej patej sestej urcite najde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 bych do toho sel kdyby to nebylo tak daleko :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Ty woe...já jsem stejně strašnej ksicht!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Ty woe...já jsem stejně strašnej ksicht!!! :D no a nejhorší na tom je, že těmi svaly to nezachráníš.... :lo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 (upraveno) Ty woe...já jsem stejně strašnej ksicht!!! :D Nerieš to, ja stým mojím musím žiť tiež :D a to nemám ani svaly Upraveno Září 22, 2009 uživatelem mobby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 ty woe Mobby, to je fakt, ty seš taky pěkně vošklivej!!! :D :D just a joke, just a joke!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Pavle zato ty si krasavec... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Hoši,hoši...nemám vůbec nějak náladu.Dnes jsem svolal kontrolní den na akci a nepozval tam provozovatele takže TRAPAS jako kráva...nadávam si do idiotu a nejraději bych se neviděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Pavle zato ty si krasavec... :D :D :D Lubi... já vím... díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Njn, bez provozovatele to asik nejde, co ? ...stane se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 (upraveno) Vorli:Dík Pavlíku já tě mám taky rád :D Romi: stanou se i horší věci Upraveno Září 22, 2009 uživatelem mobby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Hoši,hoši...nemám vůbec nějak náladu.Dnes jsem svolal kontrolní den na akci a nepozval tam provozovatele takže TRAPAS jako kráva...nadávam si do idiotu a nejraději bych se neviděl... :D Romane Romane, vždyť je teprve ÚTERÝ, co budeš dělat v pátek? Ne, hlavu vzhůru, je to nepříjemný, ale stanou se horší věci. Na druhou stranu si z toho vem to pozitivní, klidně bych se vsadil, že už se ti to v životě nestane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Romane Romane, vždyť je teprve ÚTERÝ, co budeš dělat v pátek? Ne, hlavu vzhůru, je to nepříjemný, ale stanou se horší věci. Na druhou stranu si z toho vem to pozitivní, klidně bych se vsadil, že už se ti to v životě nestane. Jj všetko zlé je na niečo dobré. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Tak včera díky Petrovi p2p se podařilo uspěšně nahrát navigaci do mobilního telefonu Nokia E52 Sygik a jsem spokojený.Dnes jsem to zkoušel v praxi a GPS modul reaguje pohotově bez prodlení.Časem tam chci nacpat POIky.Mám z toho velkou radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 ..a jak ta navi v telefonu vlastně funguje Romane ? Neplatí se tam nějaké poplatky nebo tak něco ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 tak a ted jsem zvedav na kvalifikovanou odpoved IT zacatecnika, vcera s tim maturoval hadra, tak jestli pak vi jak to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Stormiku: je to první navigace kterou mám v mobilním telefonu a jsem opravdu milé překvapen jelikož mám TomTom One na který nedám dopustit jelikož mám možnost jednou za rok bezplatně zaktualizovat mapy a veškeré omáčky okolo. Funguje to bez poplatku a je tam podmínka ay telefon měl operační systém a vestavěný modul GPS.Dá se pořídit i externí modul ale je to velká otrava a ztráta komfortu.Zkus to a uvidíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Aha, tak to by v tom případě mohlo šlapat i s mou C905, co myslíš ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 no Ja mel na Nokii 5800 Garmina i crackle Nokia mapy ... na predchozim HTCP3300 jsem mel TomTom a vzdy vsechno v poho bez nejakych poplatku ... myslim ze by jsi na E52 taky v pohode dostal treba Garmina ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Aha, tak to by v tom případě mohlo šlapat i s mou C905, co myslíš ?? Zrovna s timto modelem jsou trošku "potíže" co se týče navigace :D C905 je zatím také jedním z mála telefonů Sony Ericssonu s vestavěným GPS modulem. Ten můžete používat pro práci s Google Maps a nebo také s navigačním programem Wayfinder Navigator. Ten se nám ale nepodařilo u našeho testovacího kousku rozumně rozběhnout – Wayfinder odmítal určit pomocí GPS pozici. Pravděpodobně však tento problém souvisel s licencí, která se zdála být nepřítomna. V prodejních kouscích by tak mělo být vše v pořádku. Co ale pravděpodobně bude záležitostí několika verzí firmwaru, je vylepšení citlivosti vestavěného GPS čipu. Dnešní telefony totiž umí získat pozici během zhruba 10 sekund, C905 mezi ně ale nepatří a i při samotné navigaci není určování aktuální pozice zcela nejpřesnější. GPS tak může být užitečným pomocníkem ve chvílích, kdy se opravdu potřebujete najít, ale pro vážnou navigaci jej zatím použít asi nepůjde. Sony Ericsson bude muset v této oblasti zapracovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Já používám ve své Nokii 6120 navi TomToM6 už asi rok, chtělo by to už nejaký upgrade, nemáš nějaké screeny toho Sygiku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Já používám ve své Nokii 6120 navi TomToM6 už asi rok, chtělo by to už nejaký upgrade, nemáš nějaké screeny toho Sygiku ? Neni problém.Pošli mi svou emailovou adresu a pořešime to :D Je potřeba ale mit v telefonu aspon 4G microSD kartičku aby se to v pohodě vešlo :D OK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.