Lancelot Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Pojeď už v pátek, vemu slívku z které hlava nebolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Pojeď už v pátek, vemu slívku z které hlava nebolí Tak teoreticky by to šlo... Zitra jedu na výměnu zadního nárazniku...konečně! Jsem zvědavej jak to dopadne s odrazkama...mám je dát nový nebo nechat původní...přece jenom jsou tam přes dva roky a jsou malinko vybledli...Co myslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Určitě vyměnit.Tak hezké auto přece nebudou kazit dvě odrazky ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Určitě vyměnit.Tak hezké auto přece nebudou kazit dvě odrazky ne? Já právě nevím ale je fakt že se mi zdaji tak trošku "vybledli"...je to otázka cca 700,-stovek oba kousky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Tak to není zas tolik peněz. Romane co ta řadička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Tak to není zas tolik peněz. Romane co ta řadička? Libore: myslim na Tebe ale zatím se mi ten člověk neozval.Já bych ještě chvilku počkal i když to je bez záruky.Na starém foru to občas sleduju a taky nic.Kdyby cokoliv tak Ti hned zavolám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Jo v pohodě. Nechci Tě uhánět.Jak to bude tak to bude. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Těžkej luxus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Ne jak ta tvoje "kozicka" co :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 (upraveno) mě to nevadi.Hlavně že to je moje autičko ;) Upraveno Srpen 31, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Ne jak ta tvoje "kozicka" co :-P ;) :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 :lol: :lol: ;) Oba dostanete za uši na Rozkoši :P nejdřiv Michal a pak Mároš... takhle pomlouvat babičku pracanta z roku 2006 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Nedostanu..hehe...ja totiz nejedu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Nedostanu..hehe...ja totiz nejedu :lol: Ach ty tvoje modelky... ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 ja tiež asi nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Ach ty tvoje modelky... ;) :P Ale no tak...bratranek slavi 18tiny ten vikend...takze je mi to lito...Rozkos je moc daleko,abych se stavil jen na otocku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Ale no tak...bratranek slavi 18tiny ten vikend...takze je mi to lito...Rozkos je moc daleko,abych se stavil jen na otocku... Tak to mě moc mrzi Michale že tam nebudeš ;) Fakt škoda.To tam nebude moc lidi...Miles psal že bude taky na Moravě a že se nezučastní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Dneska se mi zdál otřesnej sen...ještě ted jsem z toho zmatený jako blázen... Zaparkoval jsem auto v kopečku...zatáhnul ruční brzdu a jelikož na silnici bylo hodně mokrého listi tak auto se dalo do pohybu a ve výsledku udělalo několik kotrmelcu a dopadlo na střechu :( šílenej pohled...TOTÁLKA To bylo hrozny probuzení v 6 ráno...Mimochodem se můj sen odehrával v Českém Krumlově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 no vidíš, zážitky z Krumlova stále nekončí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Dneska se mi zdál otřesnej sen...ještě ted jsem z toho zmatený jako blázen...Zaparkoval jsem auto v kopečku...zatáhnul ruční brzdu a jelikož na silnici bylo hodně mokrého listi tak auto se dalo do pohybu a ve výsledku udělalo několik kotrmelcu a dopadlo na střechu šílenej pohled...TOTÁLKA :) To bylo hrozny probuzení v 6 ráno...Mimochodem se můj sen odehrával v Českém Krumlově :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Těžkej luxus... páááni :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 romane už to neber ty drogy, pak se ti zdaj takový pošahaný sny.. proč prodáváě nárazníky? Budeš dávat nelakovaný z classicu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 ze by byla vcera vecer u Romariuuu prazenice nebo byly kolacky ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Roberte: to je rozjetej vlak a s tim jen tak "neskoncuješ" Jinak to je pravda že mám k mání oba dva RS nárazniky s tim že ten přední je k odběru ihned-připravený k nalakování a ten zadní bude za necelý měsic. Za oba bych chtěl dvojku což je zadara :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 ...a už máš na ně kupce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 ...a už máš na ně kupce ? Stormiku: zatim jsem je ani nenabizel a ani neinzeroval.Ale na sraze neni problém odebrat přední náraznik.Zadní bude do měsice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Já jenom že bych o někom asik věděl. Ale ani jeden nebudeme na sraze. Jinak to bude asik bez mřížek, což ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Já jenom že bych o někom asik věděl. Ale ani jeden nebudeme na sraze. Jinak to bude asik bez mřížek, což ? Bez té jedny.Jedná prostřední a menší levá by tam byla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 ok, dám Ti co nejdříve vědět, protože RS nárazník za tuhle cenu - to je hodně solidní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 ok, dám Ti co nejdříve vědět, protože RS nárazník za tuhle cenu - to je hodně solidní. To si piš! Je sice opravovaný ale lakýra to bude stejně kytovat a brousit.Žádná díra tam neni.Ale musel by dotyčnej si pro něj dojet nebo někoho poslat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.