ruzipa Odesláno Září 29, 2017 Sdílet Odesláno Září 29, 2017 Ted jsem na to myslel, kolik ma auto najeto? Pokud 300 000 a vice, bude to zdvihatko ventilu(hydrostel) - tzn jeden z ventilu neotevira. Zjistis to snadno - sundej vemtilove viko a vizualne to zkontroluj :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2017 Dle tachometru 245 ale skutecnost nevim ale vse v motoru mi v servisu delali ve 177 vse nove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2017 Ale ja stejne nevim jak presne myslis abych to udelal...ale ten mechanik dnes rikal to samé ze si mysli hned to byla jeho prvni uvaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Září 30, 2017 Sdílet Odesláno Září 30, 2017 Co znamena "vse" ? Hydrostely dela malokdo... Ta sada stoji cca 2000, takze se to nikomu moc nechce davat. Ale pak je to na vymenu motoru :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Na hlave motoru je viko ventilu (to s tim dolevacim hrdlem na olej). To tam drzi na nekolika sroubkach. Kdyz ho demontujes(bacha na tesneni), uvidis na vacku a zdvihatka ventilu(hydrostely). Vizualne zkontrolujes vacku, jestli je poskrabana, a prohlednes si i ty zdvihatka... Pravdepodobne bude jedno tezce poskozene. Pokud ano, tak oprava bude docela draha(v tomto stadiu) a budes mit asi i stocene km :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2017 No chci rici vse ze ve 177 mi praskl rozvodak a kdyz to rozebrali tak rikali ze i hydrostely dva snad jsou v prdeli plus snad pisty no vse kdyz se startuje bez remene...stalo me to asi 26500 normal na fakturu...a davali tam vse nove vcetne tech zdvihatek...no uz sem se objednal k jednomu ke kteremu sem drive jezdil v jinem bydlisti az v pondeli za 14 dnu mu predavam auto...tak to vse sunda a uvidi..ale hydrostel byla jeho první uvaha takze treba jeste neco z toho vnitrku muze byt na reklamaci nevim samozrejme jake ty dily maji zivotnost nebo co se vlastne stalo ale ted to 2 dny neudelalo jen chvilemi pri jízdě na 4 a 5 stupen vzdy par vterin a jen asi trikrat..takze ten dalsi tyden budu moudrejsi... A jak myslis moc draha oprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Září 30, 2017 Sdílet Odesláno Září 30, 2017 Pokud je to praskle zdvihatko, tak kdyz jsem to delal u sebe, koupil jsem radsi holy motor. Mel jsem vacku KO, hlava byla zrala na repas - vyslo me to lacineji a sehnal jsem i malo jety s vybornou kompresi :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2017 Aha tak to mě pekne strasis to jsou desetitisice a ta doba bez auta...ahjo no musim vydrzet ten pristi tyden a po nedeli mu to hned davam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2017 Tady sem nasel fakturu co vse delali ve 188770km a mam necelych 245000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Uvidis, kazdopadne si vezmi fotoaparat a nafot si to. Az se to rozdela. Protoze bych urcite uplatňoval zaruku na provedenou praci, pokud to bude neco, co dělali :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Říjen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Ano to udelam pak dam vedet co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Říjen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Otazka je jak dlouho je záruka jestli na najezd km nebo časove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 3, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2017 Zdvihatka ventilu maji servisni interval 300 000 km :-/ Ale pokud je prodrene zdvihatko, tak musela byt vadna montaz(pokud opravdu montaz za nkve) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Říjen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2017 Jasnacka v pondeli ho požádám at to dokumentuje pokud uvidi neco dle faktury ze by zanebbali pujdu to k nim reklamovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Říjen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 Tak auto hotovy meneny voditka,pisty,zdvihatka,vse co s tim souvisi po vymene vseho u inexmotor vse vydrzelo cca60000km coz je malo a hodne tak na ne zkusim jit jak se vyjadri rikali tady ze takhle prodreny pisty jeste nevideli ,ze pry to musela byt uplne ta nejhorsi cina tak vse udelano auto maka nechal sem tam skoro 16000kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.