mario33 Odesláno Září 14, 2017 Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Zdravím všechny.Dlouho jsem tu nebyl tak nevím zda to sem patří. Mám asi problém s podtlakovým čerpadlem brzd. Občas se mi stává že zničeho nic mi tvrdne brzdový pedál. Když bych to čerpadlo odmontoval a byla by tam nějaká prasklina dá se to třeba zalepit tekutým kovem? Myslím že se to hejbe u výstupu z podtlakové vývěvy. A rovnou se chci zeptat po namontování zpět musím nechat odvzdušnit brzdy? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Září 15, 2017 Sdílet Odesláno Září 15, 2017 Pud se ti hýbe ten nátrubek jde to opravit i přímo na autě,já to lepil Bison Epoxi Metal a drží to hodně....Jinak musíš to obrousit a odmastit,já si vyfrézoval malou převlečnou přírubu a navlékl ji až nahoru,takže jsem to i vystužil,ale asi bude stačit to zapatlat kolem lepidlem...Kdyby si ji sundával,tak odvzdušňovat nic nemusíš jen musíš vyměnit těsnění!!Projdi porádně hadici k posilovači,zda není prasklá někde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.