Roman1173 Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Zdravím,prosím dokáže někdo poradit?Koupil jsem Octávku I r.v.1999 jen s 1 klíčem a jednou dálkou k alarmu(akcent CA 320)pro jistotu jsem koupil novou sadu zámků s vystřelovacíma klíčema a nechal v servisu vyměnit.Původní klíč je bez dálky jen s lampičkou.No a nikdo neví jak sladit dálku od jablotronu s dálkou v klíči.Nemáte stím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kakos Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Akcent nejde spojit s origo dálkou (hrušky a jabka ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 no tak to jsi mně nepotěšil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Tak pokud to někoho zajímá,prý lze propojit.Musím vyměnit comfortku(ta moje nemá dálku) a pak propojit comfortku s modulem alarmu,takže budu ovládat alarm přes comfortku dálkou z klíče.Jen se mě nikdo neptejte na cenu a jak se to dělá,dneska jsem byl ve značkovym servisu a tam mi to tvrdili.Pokud stím máte někdo zkušenost tak prosím poradtte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Jo stačí tady na foru pohledat přestavba na 3. generaci komfortu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Kdybys to náhodou nemohl najít Tak Tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=243 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 ano staci vymenit komfortku.. bude zalezet jestli mas ty spravne klice... jinak te predelani na 3g. nemine.. osobne bych dal 433 dalku do vystrelovaku a pouze vymenil komfortku..... a na nejake predelavani na 3g bych se vysral.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 No tak to mam asi smulu mam 434,do 3G se mi zatim nechce kvuli penězum.Auto mam měsíc a už dělaly spodek motoru,naštěstí se to platilo napul s puvodním majitelem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 tak kup dálku do vystřelováků 433mhz a máš problém vyřešen.. na skodaforu najdeš jejich čísla a nestojí tak moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 at hledám jak hledám tak nemůžu nic najít.Mám domluveno že mi na to koukne kolegovo známej dělá ve Škodovce autoelektrikáře tak uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 vystřelovák pro 433 se dělal jenom pro VW... najdi si tema na skodahome o možnostech 2.5g komfortky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 1J0 959 753 A - dvoutlacitkovy ovladac do starsiho typu vystrelovaku - ma ovalne tlacitka 1J0 959 753 N - dvoutlacitkovy ovladac do novejsiho typu vystrelovaku - ma hranaty tlacitka a jde do klasickyho vystrelovaku jako ma 3.gen 1J0 959 753 P - tritlacitkovy ovladac do novejsiho typu vystrelovaku - ma hranty tlacitka a taky jde do klasickyho vystrelovaku jako ma 3.gen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak jsem našel kolik by mě stála nová dálka do klíčů na frekvenci 433 k 2,5 konfortce http://key4car.cz/menu/klice-a-dalkove-ovladani/skoda a vzhledem k tomu že bych jí potřeboval dvakrát + sehnat komfortku s dálkou tak to vzdávám.Děkuji všem za snahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 já dálkly na sklopný klíče koupil na vrakáči funglovky o 600,-/ks levnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Alarm by si měl držet stav i po odpojení napájení, tzn. že pokud by se použilo nějaký překlápěcí relé spínané signálem "zamkni" - "vypni" z kabeláže CZ ..pak by jsi defacto zapojoval a odpojoval napětí od alarmu, kterej by byl trvale v režimu střežení. To mi teď jenom napadlo, mohlo by to nějak jít... Jinak si v servisním režimu alarmu smaž ovladače a přiřaď si jen ten tvůj jeden. Bůhví, kde se druhej toulá... Dalším řešením je nový alarm, třeba http://autoalarmy.heureka.cz/keetec-ts-13-key/ + 300,- Kč za frézování 2 ks planžet (v sadě je typ VW), pak ti stačí jeden vystřelovací klíč na všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schumi Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Ahoj, koukám že se tu řeší alarm Jablotron a vystřelovací klíče. Mám ve své OC rv2001(komplet v elektrice komfortka myslím 2,5G) namontován Jablotroňácký alarm a chtěl sem taky vystřelováky, tak sem koupil alarm Minicar a zkusil ho napojit místo Jablotronu skoro vše fungovalo zamykání/odemykání, ale alarm po zablokování pokaždé třikrát písknul jako že nejsou dovřeny nějaké dveře. Mám u komfortky i diodové oddělení kontaktů nebo co to je (OC-DV), tzn. šedý drát od jablotronu by měli být dveřní kontakty to sem propojit se vstupem Minicaru na dveřní kontakty a zkoušel sem s odpojeným centrálem blokovat alarm a otevírat dveře jestli reaguje a spustí alerm, reagoval pouze kufr. Neví někdo co ještě poupravit aby to šlapalo jak má?? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.