petr66 Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Tak jsem si dneska všiml, že v té průhledné hadičce za palivovým filtrem co vede do čerpadla mám dost bublinek a při sešlápnutí plynu je jich tam snad víc jak nafty, co jsem tak vyčetl tak nikdo říká neřešit a druhý zase řešit, může se poškodit vstřikovací čerpadlo. Většina lidí co s tím mělo problémy tak jim to špatně startovalo nebo tak něco. Je jasný, že to nikde přisává luft. Můj problém je úplně jiný, starty na brnknutí při jaké koli teplotě, ale výkon motoru přes 3000rpm jak Š105, váha vzduch nová, egr čištěnej - funční, N75 - nový, turbo repas, podtlak. hadičky vyměněny.Diagnostika ukazovala na váze vzduchu špatné hodnoty právě přes 3000rpm. Bohužel jsem po výměně váhy na diagnostice už nebyl, ale auto stále nejede. Tak mě napadá jestli by to nemohl dělat právě ten vzduch v hadicích nafty? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Zapoměl jsem napsat co to je za motor 1.9TDI r.v.03 motor:Alh 66kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak nevím, ale bublinky v tyhle hadičce by být neměly (aspoň určitě ne v takovým množství jakým píšeš)!. Že to startuje je fajn, ale zbytečně se zavzdušňuje čerpadlo a jestli máš takovouhle údržbu motoru, tak bych nejdříve vyřešil bublinky a když to nepomůže tak bych hledal dál proč tě to nad 3t ot zlobí. Takže vyměnit gumičky na ventilu na naftovým filtru, zkontrolovat hadice kolem filtru (+spony), eventuelně odkal. ventil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 měnil jsi už palivový filtr? začal bych tím a potom se mrkni na venti coe v palivový nádrži dost to tam zlobí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Filtr jsem právě kvůli tomu měnil i s tím ventilem, myslím že to ale bude sát vzduch v nádrži, i když ty gumový hadice k filtru mají už sví taky za sebou. Teď ale nevím jak rozpojit hadice ve víku nádrže pod sedačkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Filtr jsem právě kvůli tomu měnil i s tím ventilem, myslím že to ale bude sát vzduch v nádrži, i když ty gumový hadice k filtru mají už sví taky za sebou. Teď ale nevím jak rozpojit hadice ve víku nádrže pod sedačkou? a s filtrem jsi dával i nové gumky na ten ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Tak problém vyřešen, bublinky pocházely z víka nádrže pod sedačkou, konkrétně z tich ventilů, no a diagnostika ukázala zase špatnou váhu, i když je nová, ale je to Bosh made in China, tak jsem namontovaly Bosh made in Germani a auto jede jak má, hůrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Tak problém vyřešen, bublinky pocházely z víka nádrže pod sedačkou, konkrétně z tich ventilů, no a diagnostika ukázala zase špatnou váhu, i když je nová, ale je to Bosh made in China, tak jsem namontovaly Bosh made in Germani a auto jede jak má, hůrá. Mě to dělá taky, kde najdu přesně ten ventil pod sedačkou, nebo jak se k němu dostanu ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Taky by me to zajimalo.a co jsi stim ventilem udelal?vymenil jsi ho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Mě to dělá taky, kde najdu přesně ten ventil pod sedačkou, nebo jak se k němu dostanu ? Díky Pod zadníma sedačkama pod černým deklem držící na dvouch kříž. šroubech, musíš odpojit hadičky a vyndat celý ten bazmek z nádrže a proufokat ho a vyčistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ondra313 Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Taky se na tuto opravu chystám, jsem zvědav jestli to pomůže. Jen mám takový dotaz, při odpojení hadiček může dojít k zavzdušnění? nebo na co bych si měl dát pozor? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.