czjirka Odesláno Říjen 9, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2017 Ahoj lidi, po vybrání, vyfoukání a promazání ventilátoru pod kastlíkem (pořád pískal) mi blbne climatronik. Nekdy se nerozeběhne vubec, jindy fouká jak má. Nebo fouká málo a ukazuje, že jede naplno. Někdy nejde vnitřní okruh a řekl bych že ofuky uprostřed palubovky nejdou vubec. Co myslíte? Předřadný odpor? Rozebrat ventilátor? Nebo nový? Nechce se mi vypláznout 5k kdyby to šlo nějak opravit. Když ventilátor opět vytáhnu a nasadím zpět tak funguje ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 10, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2017 Nepostříkal jsi náhodou komutátor olejem nebo něčím takovým? Tohle dělalo kolegovi taky po mazání a odmastil komutátor a byl klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czjirka Odesláno Říjen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2017 No par kapek pri stříkání mohlo kápnout vedle. Zkusím a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 10, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2017 Víš co. Ono tam někde stříknout něčím je stejně o ničem. Jedině co mi pomohlo tak ho vyndat z obalu a z vrchu do loziska nakapat rozředěný olej. Jinak to bylo za chvílu zpátky. Sice jsem na to prišel až na třetí pokus ale furt to bylo levnější jak nový. A už víc jak rok je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czjirka Odesláno Říjen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Tak odmastit zřejmě nepomohlo. Problém budu mít asi někde jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.