karelkopp Odesláno Říjen 16, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Dobrý den prosím vás mám problém a to ten ze mi diagnostika hazi tyto chyby 16684 - Zjisteno vynechavani zapalovani P0300 - 35-00 - - 16685 - Valec 1 Zjisteno zapalovani vynechava P0301 - 35-00 - - 16687 - Valec 3 Zjisteno zapalovani vynechava P0303 - 35-00 - - 16688 - Valec 4 Zjisteno zapalovani vynechava P0304 - 35-00 - - 16686 - Valec 2 Zjisteno zapalovani vynechava P0302 - 35-00 - - Ale divne na tom je ze kdyz tam ty chyby vidim a sviti mi kontrolka motoru auto jede v pohode ale jakmile vymazu chyby tak auto blbe startuje nedrzi otacky a chcipe myslel jsem si ze to bude zapalovanim protoze to ukazuje chybu na vsech valcich to jsem dnes dal nove a dela to stale :( jinak vstrikama to nebude protoze je jedno jestli jedu na plyn ci benzin. Předem mockrát děkuji za jakoukoliv radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 16, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Tak postupně. Jaký máš kód motoru? Co vše si měnil na zapalování? Co říká readiness kód vytvoří se sám, jde vytvořit diagnostikou? Jak dlouho to zlobí a jak dlouho tam máš LPG a co je to za typ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Říjen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Motor mam aqy na zapalování jsem kupoval novy zapalovaci modul nic vic aktualne ohledně te diagnostiky nechapu co přesně mate na mysli mam vag com 304 a ohledně lpg to je tam od roku 2011 a je to novagas rj ngcar plus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 16, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Modulem by to být nemělo, ten je rozdělen na dvě části, vždy pro dva válce, tam vždycky zlobí válce po dvou. Když smažeš závady, vymažeš i readiness code, což je připravenost systému - lambda sondy, kat, sekundární vzduch atd. Takže po smazání závady je lepší tento code vytvořit diagnostikou, nebo se po po určitých km vytvoří sám jízdou. Proto to může po smazání chyb zlobit více. Skoro bych to tipnul na souvislost s LPG systémem, rozjeté vstřikovače a následně rozjetá mapa. Při jízdě na plyn si stále benzínová jednotka čte data a nastavuje se, když je něco na plynu špatně, ví to i jednotka BA v autě, tedy normální ŘJ a zlobí to taky. Jaké tam máš svíčky a co mají za sebou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Říjen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Svicky mi tam davali v servisu pry nejaky primo pro skodovku a jsou tam +- rok Jinak ten kod by se dal vytvořit i pres vag 304??? Nebo jedine pres hexcan? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 16, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Klidně přes 304. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
attica Odesláno Prosinec 8, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2017 Zdravím Ja mám tiež 2.0 85kw AQY a plyn. Mal som ten problem a často som menil sviečky (hned ako začali cukať pri nižšich otačkach + mierne zvyšena spotreba) ale po čase sa mi ten interval rapidne skracoval. Tiež chyby 300, 301, .... nakoniec to boli vysokonapäťové kable. Od vtedy problemi prestali Raz za čas ešte najdem v RJ čakajucu chybu 303 Kable som kupoval narýchlo (Tesla) a sviečky rozhodne nejaké iridiové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.