Přejít na obsah

predne repro

Doporučené příspěvky

• o 5 týdnů později...
ja si s pis myslim ze nez si hrat s dverma apod je zaklad poradny repro a pak podlozky...coz nevim ale swiss audio me nejak neoslovuje...

treba sa s dverami pohrat,bez toho to nejde,ked poriadne vytlmis a natahas dobre kable,tak aj seriove repro ti bude hrat lepsie,repro by sa malo menit az posledne,nadarmo vymenis repro ked to repro nema urobenu ozvucnicu,co sa tyka swiss audio,tak ked si pozries sutaz dbdrag v usa,tak swiss audio zastava dost vysoke miesta v rebrickoch,pre mna je to len vytiahnutie krabice zo skladu a nakup za smiesne peniaze,kupil som hadam najnizsiu radu,ale to na upgrade staci,SQ budem skladat v golfiku(sinfoni,micro precision),oktavka je na kazdodenne jazdenie

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o rok později...

ja tam mam pioneer daval sem je tam pred tydnem hraji paradne bylo me receno ze nemam kupovat redukce tak sem ty kontakty ustrihl a priletoval draty k repro leva strana ma modrobilou barvu to je plus sou tam dva ten druhy je od viskoveho repro hnedobila je minus take dva prava strana cervena plus dvakrat cervenohneda minus take dvakrat

post-2673-0-40142000-1323104891_thumb.jpg

post-2673-0-10044300-1323106937_thumb.jpg

post-2673-0-56189100-1323206852_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...