petr66 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Nevíte nikdo prosím vás jak se odpojují ty hadičky ve víku nádrže, někde mi to tam saje vzduch a nechci je poškodit až se do toho pustím. Dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Hadičku dotlačíš , pojistku- (bývá většinou modrá) zamáčkneš dovnitř a potom jde hadička volně sundat. Tady ,ale v tomto spoji netěsnost nehledej. Už jsem se setkal i s tím, že byl uvnitř v sacím jakýsi sliz a ucpávalo to sání paliva. Potom si to vzduch už přisaje kdekoliv jinde . Třebo ve spojích u pal. filtru pod hadičky i když je na nich pružná spona. Ten sliz v naftě zřejmě vzniká z rostlinné složky, která se dnes přidává do nafty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Tak bublinky jsem vyřešil, vyčistil jsem sací koš a bublinky zmizely, ale auto furt nejede, tak jsem se nasral jel do servisu, tam koukaly na mojí novou váhu BOSH made in China, že to prý není ariginál a to mi jí prodali ve škodovce, tak doufám že to je už bude ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Bylo to ono, váha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.