Guest speedy Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) Zdravim potřeboval bych poradit, pročítal jsem si zbylé odkazy a názory ale ani jeden neni konkrétní k tomu co mám za problém já. Jedu se svym plechovim miláčkem 1,9Tdi 81kw. Zničeho nic my přestane ukazovat telotu vody a pochvilce zase jo a tak pořád dokola. Nevim jestli mám koupit teplotní čidlo nebo nechat vymněnit termostat. Jestli někdo máte radu tak děkuju za napsání, rád bych si to doma vyměnil sám myslim to teplotní čidlo popište mi postup. :-) Díky a kde ho taky najdu na motoru. Další věc co mě trápí je že my auto strácí výkon, konkrétně když potřebuju zrychlit a nebo při tahu do kopce. Musim pak zastavit chcípnout motor a znovu nastartovat pak je to OK než zase potřebuju akcelerovat :-) Nechal jsem si vyčisti zpětnej odfuk z turba neboli přetlak a stejně závada nadále přetrvává. Našel jsem na internetu že po odstavení a vyčistění potrubý od egr vintilu se zvedne výkon a stiší chod motoru to byl doproj nápad protože ro potrubý k tomu ventilu bylo zanesený sazema jak blázen. poradíte my někdo co mám dělat? díky Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem speedy pravopis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 na prvni otazku: 99% je to cidlo, 1% je to mozne aby to byl termostat (jako treba u Hyundai ten take neukazuje teplotu gdyz ma termak v cudu)! Druha otazka: cisteni sani, EGR-ka, vymena podtlakovych hadic a mozna vaha vzduhu! Bud vse, bud jenom neco z toho. Je tu nekolik temat gde se to resilo. Ja to vyresil cistenim EGR-ka a sani! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) co to dela v tyhle sekci? udrzujte prosim poradek, jinak bude forum neprehledny, doma si snad veci taky uklizite na spravne misto vycistenim EGR ventilu se ti vykon nezvedne Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Zdravim potřeboval bych poradit, pročítal jsem si zbylé odkazy a názory ale ani jeden neni konkrétní k tomu co mám za problém já. Jedu se svym plechovim miláčkem 1,9Tdi 81kw. Zničeho nic my přestane ukazovat telotu vody a pochvilce zase jo a tak pořád dokola. Nevim jestli mám koupit teplotní čidlo nebo nechat vymněnit termostat. Jestli někdo máte radu tak děkuju za napsání, rád bych si to doma vyměnil sám myslim to teplotní čidlo popište mi postup. :-) Díky a kde ho taky najdu na motoru. Další věc co mě trápí je že my auto strácí výkon, konkrétně když potřebuju zrychlit a nebo při tahu do kopce. Musim pak zastavit chcípnout motor a znovu nastartovat pak je to OK než zase potřebuju akcelerovat :-) Nechal jsem si vyčisti zpětnej odfuk z turba neboli přetlak a stejně závada nadále přetrvává. Našel jsem na internetu že po odstavení a vyčistění potrubý od egr vintilu se zvedne výkon a stiší chod motoru to byl doproj nápad protože ro potrubý k tomu ventilu bylo zanesený sazema jak blázen. poradíte my někdo co mám dělat? díky 1. cidlo nebo budiky 2. zasekli naklapeni na turbu.. )nechat vycistit rozhjebat) 3. nepatri to sem!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Presne houmik, ne zvedne ale vrati na normalni uroven! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest speedy Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 co to dela v tyhle sekci? udrzujte prosim poradek, jinak bude forum neprehledny, doma si snad veci taky uklizite na spravne misto vycistenim EGR ventilu se ti vykon nezvedne Omluv Te mne spletl jsem se tak uz se to nebude opakovat !!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.