Přejít na obsah

Moje auto ztrácí výkon

Guest speedy

Doporučené příspěvky

Zdravim potřeboval bych poradit, pročítal jsem si zbylé odkazy a názory ale ani jeden neni konkrétní k tomu co mám za problém já. Jedu se svym plechovim miláčkem 1,9Tdi 81kw. Zničeho nic my přestane ukazovat telotu vody a pochvilce zase jo a tak pořád dokola. Nevim jestli mám koupit teplotní čidlo nebo nechat vymněnit termostat. Jestli někdo máte radu tak děkuju za napsání, rád bych si to doma vyměnil sám myslim to teplotní čidlo popište mi postup. :-) Díky a kde ho taky najdu na motoru. Další věc co mě trápí je že my auto strácí výkon, konkrétně když potřebuju zrychlit a nebo při tahu do kopce. Musim pak zastavit chcípnout motor a znovu nastartovat pak je to OK než zase potřebuju akcelerovat :-) Nechal jsem si vyčisti zpětnej odfuk z turba neboli přetlak a stejně závada nadále přetrvává. Našel jsem na internetu že po odstavení a vyčistění potrubý od egr vintilu se zvedne výkon a stiší chod motoru to byl doproj nápad protože ro potrubý k tomu ventilu bylo zanesený sazema jak blázen. poradíte my někdo co mám dělat? díky

Upraveno uživatelem speedy
pravopis
Odkaz ke komentáři

na prvni otazku: 99% je to cidlo, 1% je to mozne aby to byl termostat (jako treba u Hyundai ten take neukazuje teplotu gdyz ma termak v cudu)!

Druha otazka: cisteni sani, EGR-ka, vymena podtlakovych hadic a mozna vaha vzduhu! Bud vse, bud jenom neco z toho. Je tu nekolik temat gde se to resilo. Ja to vyresil cistenim EGR-ka a sani!

Odkaz ke komentáři

co to dela v tyhle sekci? :palec: udrzujte prosim poradek, jinak bude forum neprehledny, doma si snad veci taky uklizite na spravne misto

vycistenim EGR ventilu se ti vykon nezvedne

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Zdravim potřeboval bych poradit, pročítal jsem si zbylé odkazy a názory ale ani jeden neni konkrétní k tomu co mám za problém já. Jedu se svym plechovim miláčkem 1,9Tdi 81kw. Zničeho nic my přestane ukazovat telotu vody a pochvilce zase jo a tak pořád dokola. Nevim jestli mám koupit teplotní čidlo nebo nechat vymněnit termostat. Jestli někdo máte radu tak děkuju za napsání, rád bych si to doma vyměnil sám myslim to teplotní čidlo popište mi postup. :-) Díky a kde ho taky najdu na motoru. Další věc co mě trápí je že my auto strácí výkon, konkrétně když potřebuju zrychlit a nebo při tahu do kopce. Musim pak zastavit chcípnout motor a znovu nastartovat pak je to OK než zase potřebuju akcelerovat :-) Nechal jsem si vyčisti zpětnej odfuk z turba neboli přetlak a stejně závada nadále přetrvává. Našel jsem na internetu že po odstavení a vyčistění potrubý od egr vintilu se zvedne výkon a stiší chod motoru to byl doproj nápad protože ro potrubý k tomu ventilu bylo zanesený sazema jak blázen. poradíte my někdo co mám dělat? díky

1. cidlo nebo budiky

2. zasekli naklapeni na turbu.. )nechat vycistit rozhjebat)

3. nepatri to sem!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
co to dela v tyhle sekci? :palec: udrzujte prosim poradek, jinak bude forum neprehledny, doma si snad veci taky uklizite na spravne misto

vycistenim EGR ventilu se ti vykon nezvedne

Omluv Te mne spletl jsem se tak uz se to nebude opakovat !!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...