HanyZ Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Ahoj, řeším problém, který se objevil teprve po výměně svíček. Do té doby mi kolísaly otáčky. Od výměny jsem najel cca 250 km a vše bylo v pořádku. Auto jelo krásně, drželo otáčky a spotřeba klesla a výkon vzrostl. Dnes se mi však stalo, že auto začalo škubat při rozjezdu. Občas na 1ku, také ale na 2 i trojku škubne. Stává se to v nízkých otáčkách a také při přeřazení z 1 na 2 při poklesu otáček škubne. Co by to mohlo být ? Na co bych měl kouknout ? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Tak to byly špatné svíčky - BRISK nemá octavka ráda, NGK BUR 6 ET pomohly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Jo tyhle NGK mam taky a jsem snima naprosto spokojenej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Jo jo,Brisk jsem taky vyhazoval.Nasadil jsem Boschky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Toto je origo tema, tak pisem sem Problem: na 4 a niekedy na 5 mi zacne cukat, proste dajme tomu ze tam mam nejakych 80-90km/h do tych 80 tam je 4 a potom dam 5, no a potom zacne sklbat a nechce vysie, tak ho podradim na 4 trochu potocim a dam 5. Ta 4 mi tiez zvykne potom pri vyssich otackach sklbat :o . Takto po meste pohoda, nepoznat nic, ale minule som bol u vas v Přerove a trosku som to ponahanal a okolo tych 120 to cuka skoro vzdy, teraz uz aj pri tach spominanych 90 na to obcas narazim :P! Moze to byt klapka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 můžou to být svíčky, já mám Boshky. jinak cukání muže být i benzínem. ale u mě to bylo rozdělovačem, musel se vyměnit, byl nějak vychozenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 reddy - téma bylo ve druhé příspěvku vyřešeno již před půl rokem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 HanyZ-no jo jenže má zase problémek Giancarlo Na klapku to nevidím-spíš na zapalování. Svíčky tam máš tuším NGK ne? To by bylo divný kdyby to bylo těmi. Co zapalovací kabely? a co rozdělovač? jo a co zapalovací trafo? No ještě před tím bych zkusil vyjezdit nádrž a koupil někde dobrý benzín. Pak až bych řešil další věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Mno tak ja tankujem len shell. Ano su tam NGK, co sa tyka kablov, trafa atd tak s tym som este nikdy nic nerobil, akurat jeden kabel sa menil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 TomášT - sakra, ten příspěvek se mi ztratil před očima, asi jsem přepracovaný :D jo, co se týče toho škubání, zkus ty kabely - já je taky měnil, a hodně to pomohlo. Jinak Shell neznamená zrovna kvalitní benzín. Už jsem se o tom přesvědčil, že z NONAME Polské benzínky jezdí auto lépe než na Shell Natural 95 z ČR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 v pohodě :D hmmm tak to bych asi začal těma kabelama. mrkni na stránky Tesla Blatná-ty jsem kupoval já před víc jak rokem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 jo, doplním Tomáše - cena kolem 600 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 hm já tehdy 900,- + poštovné a balné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 No asi ma to neobide ! No co uz, tak asi pojedem od tych kabelov a uvidime co to spravi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Take sjem ted resil cukani, chcipani, nove svicky NGK, nove kabely Tesla, nove cidlo teploty, nakonec lambda sonda, dnes vymena a na vagu to uz taky vypada jinak. Snad uz bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pavel Šefl Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Ahoj, nedávno se mi objevil problém, když mám cca 1/4 a méně nádrže, tak otáčky při volnoběhu nad 1000 a kolísají k tomu při jízdě škubání. Při dotankování šlape jak hodinky, neví někdo čím by to mohlo být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Hoj, pokud máš možnost tak si udělej nebo nech udělat dignostiku. Jinak ty otáčky nad 1000 by měly bejt normální u studeného nebo chladného motoru na neutrál. Kolísání otáček může bejt způsobeno špinavou škrtící klapkou. Jestli to škubání má souvislost s množstvím benzínu tak mě napadá jako první palivové čerpado. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 A já ke škubaní zase přidám zkušenost "váha vzduchu", kterou diagnostika nenapíše.. Dále bych dodal, že se oplatí dát pouze originální díl (mam zkušenosti s kopii a 3měsíce stáním, než se přišlo na závadu) Mám 74kw, tak se podívej třeba to může být stejné, jelikož mi to také začalo takovým nevinným poškubováním a pak už to žralo jak tank (dávalo moc paliva). Na diagnostice to hlásilo lambdu a ne vždy je to ona :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 55kW váhu vzduchu nemá,jestli se nepletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Přesně tak AEE váhu vzduchu nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Tak snad to bude nějaka levnější záložetost než u AEH 74kw :D Zároveň se omlouvám, ale nevěděl jsem že 55kw AEE nemá váhu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bernie Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Zdravím chci se zeptat muže spusobat tydle problémy i to že octavia ztrací tah??? Měli jse to na diagnostice a tam to psalo snímač klepaní motoru dali jsme noví chvilku byl klid ale pak to znova začalo škrtíci klapku sem čistil celou a když sem jí sundal tak ze spoda byla zasrana jako by od oleje ale jen lehký stříkance. jak sem si četl vaše přispěvky tak nám to delá to same tak sme obednali nowí startovací kabeli, svíčky ANG nebo jak , a nowi rozdelovač snad se ty problémy vyřeší dela to to sami padaji otáčky škube s nema tah a mela by tahnou tobře má 75 Kw a je to normalni 1,6 55Kw AEE je tam netso uprawený myslím že vačkova hřídel ale takhle jse to už koupily díky za odpovedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Od koho je ten čip? Hmm blbá otázka-to asi už nezjistíš.., ale pokud vím tak na 75kW to nečipuje nikdo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bernie Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 ona není čipla je tam pouze zbroušená vačkova hřidel a mohl by tse mi prosím říct jestli to muže zpusobovat ten rozdelovač svíčky a kabely??? dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak rozhodně může. Začal bych těmi kabely. Není to velká položka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 a jak vypadaji hodnoty z lambdy? da se podle toho poznat jestli treba nevynechava zapalovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bernie Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 jo díkys bylo to rozdelovačem koupili jsme new i kabeli a svíčky ty NKG ty tříbodoví bo jak se namujou a už to líta jak čert 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.