Alplesh Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Ahoj Klubáci Mám Octavii 2 1.9TDi/77kw DSG dneska jsem jel lehce to cuklo a chcipnul motor. teď jen točí ale nenastartuje.. Delší dobu mě hlasilo Servis. Slyšel jsem že nejaká auta mají že po nejakých ujetých kilometrech když svítí servis auto chcipne a uz nejede.jestl by too mohlo být toto. Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Prvni rade diagnostika. Zkontroluj velke pojistky vedle baterky. Slysis cerpadlo v nadrzi kdyz zapnes klicek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_Herlik Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Cerpadlo v nadrzi ko Zkus diag Kdyz budes tocit dlouho a chytne to tak jeste moznost vstriku. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alplesh Odesláno Prosinec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Ted sem kontroloval pojistky a jsou ok. po otočení klíčku není slišet čerpadlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_Herlik Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 No vidis. Autorozvody.cz je tam myslim magnetimareli za 4 tacy [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alplesh Odesláno Prosinec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 jj koukal jsem jeste to projistotu hodim ztra nadiagnostiku ale bdetoto cerpadlo nejspis. Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 zkontroluj jeste pojistku v aute myslim 27 pozice. Hlavne prvne zmer zda jde napeti na to cerpadlo pin 1+ a 5 - a samo diag zda to neni neco jineho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alplesh Odesláno Prosinec 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Tak včera přijel ještě kamarád s diagnostikou a vyskocila chyba Relátka žhavení. Dnes ráno jsem přišel k autu a hned to nastartovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.