BlackRather Odesláno Leden 1, 2018 Sdílet Odesláno Leden 1, 2018 Ahoj, delší dobu řeším problém se směrovkama. Blíží se technická tak bych to potřeboval vyřešit. Když dám směrovku vlevo tak venku směrovka bliká ale kontrolka ne. Pokud vpravo tak funguje všechno. Když zapnu čtyřky tak bliká jenom pravá strana, levá je mrtvá komplet. Jediné co funguje tak praštit do palubky někde na kapličku budíků, pak to třeba párkrát zabliká. Vyměnil jsem páčku, spínač směrovek a vyfoukal jsem konektor co vede do budíků. Kde by mohl být problém? Po čem tak jít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 2, 2018 Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 Zkus sehnat vystrazne tlacitko :-/ Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Leden 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 No jako ten jsem vyměnil :) to je myšleno tím spínačem směrovek... Ještě mě napadá kostra ale nevím co jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 3, 2018 Sdílet Odesláno Leden 3, 2018 Zkus sehnat jeste jine budiky, jestli neni zavada v tistenem spoji :-/ Jinak me nic jineho nenapada :-/ Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Leden 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Ty budíky bych bral kdyby nejela jenom ta kontrolka ale když mi nejdou čtyřky? Na netu jsem našel více lidí se stejným problémem ale staré témata bez reakcí, doufal jsem že to někdo vyřešil :(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Únor 5, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 Tak první závada té kontrolky byl vážně studeňák v budících. Problém že nefungovaly čtyřky byl způsoben tlačítkem čtyřek. Bral jsem to jako blbost, nevydrželo tím pádem ani měsíc... Každopádně už je vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Na passatu 3c (B6) odchazi tlacitko parkovaci brzdy. Takzense koupila nahrada od firmy Topran(vydrzelo den), koupilo se original za asi 850kc, vydrzelo tyden. Nakonec jsem zkusil z Aliexpresu a drzinuz pres pul roku :D U elektriny se uz nedivim nicemu :-) Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.