kasumi Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Zdravim, odeslo mi tahlo od kliky u kufru a pri oprave jsem si vsiml ze u zamku je cerna krabicka a do te vedou draty (viz. foto). Motorek od centralu to neni, ten je vys. Muze to byt odskokovy motorek nebo priprava pro nej? Nebo nejake cidlo? Otvirani kufru pres dalku nemam tak jsem trochu zmateny Za rady predem dik.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 (upraveno) No nevím pokud je to červený a modrý tak já bych střihl ten červený... a utíkal pryč Sorry za OT netuším, ale určitě tady budou kluci kteří budou vědět něco s alarmem?? Zkusil bych odpojit a testnout jestli vše funguje. Upraveno Březen 25, 2010 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasumi Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 mno alarm nemam takze cidlo alarmu by to byt nemelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 dle mě je to mikrospínač pro 5. dveře, prostě to rozsvítí lampičku a kontrolku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Zkoušel jsi to vyndat a podívat se co tam je napsáno??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 taky bych to viděl na mikrospínač.co jiného by ti spínalo osvětlení v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Jako rolbař, ta fotka je moc zblízka, ale myslím že jsem zrovna tohle měl nedávno rozdělaný a je v tom jen mikrospínač kterej rozsvicí lampičku a nebo možná hlídá jestli jsou dveře zamčený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasumi Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 logicky to opravdu vypada na ten spinac svetel. diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Vždyť píšu odpoj ten kablík a uvidíš jestli zhasne lampička, nebo kontrolka otevřených dveří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasumi Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 je to v planu hned jak se k tomu dostanu :) ale mam jeste jeden dotaz. Jde dodelat odskokovy motorek k zamku nebo je s tim nejaky problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 je to v planu hned jak se k tomu dostanu :) ale mam jeste jeden dotaz. Jde dodelat odskokovy motorek k zamku nebo je s tim nejaky problem? dělal sem to manželce na Káčku.ale měl sem z jinýho zámek i s odskokem.ale původně tam byl odskok dodělávanej.dá se to udělat.i když u octávky nechápu význam.Ka má otevírání kufru jen klíčkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.