Jozky Odesláno Březen 6, 2018 Sdílet Odesláno Březen 6, 2018 Zdravím, vie mi niekto poradiť? Škoda Octavia III, 1,6 Tdi, rádio Columbus. Neviem či to takto v Octaviach funguje, ale ak auto stojí napr. celú noc a pri nasadnutí ráno do auta a následného zapnutia rádia, USB, AUX, CD ide rádio ako keby v núdzovom režime bez basov akoby malo audio systém z roku 1000... následne pri prejdení pár kilometrov a zohriatí Octavie ide všetko ako má. Má tam nejaký snímač teploty, že pokiaľ je "mu zima" tak čaká na zohriatie? Ďakujem za odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 18, 2018 Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 Ahoj, mám též Columbus, ale po nastartování vše funguje, zatím se mi nestalo to, co popisuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 25, 2018 Sdílet Odesláno Březen 25, 2018 Toto je bohužiaľ štandardná vlastnosť nie veľmi kvalitných reproduktorov dodávaných z výroby. Keď je zima, skoro vôbec nehrajú a až po zohriatí začnú hrať normálne. Dôvod na reklamáciu to nie je, odpoveďou bude "jedná sa o súčasný a štandardný jav techniky" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozky Odesláno Březen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2018 Dakujem za odpovede. Moderna doba neurobime nic. Asi zateplim Octavku polystyrenom aby elektronike nebola zima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Březen 30, 2018 Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 No mne osobne sa zda, ze ani po zohriati to nie je nic moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.