burtablajs Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 mam motor 2.0 tsi ccza a mez se zahreje tak me mezi 1400az 2100 otackama tak trosku pocukava,jako by vypadávala civka, diagnostika nic nehlasi, civky a svicky uz mam vse nove, nemá někdo radu co by to mohlo delat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 setrvák, dvouhmota? nejezdi na nízké otáčky a bude problému.. tímhle akorát kurvíš motor a ostatní komponenty.. lepší jezdit nad 2000 otáček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek16 Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Nevím jestli tim na ty otacky jezdis normalne (=porad), ale pokud jo, tak kolega ma pravdu. Pod dva tisice to tomu motoru (zadnymu, mozna tak osmivalci) nedela dobre - poznas to tak, ze pri pozadavku na akceleraci to zacne dunet, vibrovat celym autem a nezrychluje. Pretezujes si rozvody, loziska klikove hridele a zadelavas na vymenu setrvacniku. (btw: spojka + setrvak na tenhle motor = 20k jen za dily). Jestli tak jezdis kvuli spotrebe, tak na tu ma mnohem vetsi vliv defenzivni a plynula jizda (zadny brzda plyn), nez podtaceni motoru (u me klidne 2-3L jen stylem akcelerace, a to fakt nemluvim o toceni do omezovace). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burtablajs Odesláno Březen 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2018 ne samozrejme ze v tech otáčkách moc nejezdim ,ale když je motor studenej tak to nehonim, kdyby to byla dvouhmota tak to bude delat podle me porad, ale když se motor ohreje tak to nedela, nemá někdo zkusenosti s PCV ventilem ,jestli by to nemohl delat??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Sup Sup Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Zdarec mám ten samej problém 2.0 TSI 147 kw už sem vyměnil svíčky filtr a pcv ventil. Jak si vyřešil závadu prosím, mám chuť to prodat. 🤪 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markus Odesláno Listopad 25, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2021 V 8. 7. 2020 at 18:16, Sup Sup napsal: Zdarec mám ten samej problém 2.0 TSI 147 kw už sem vyměnil svíčky filtr a pcv ventil. Jak si vyřešil závadu prosím, mám chuť to prodat. 🤪 Měl jsem stejný problém, hned po nastartování až do zahřátí cukání. Když se motor zahřál tak už nic a ani během jízdy žádné další cukání a ani rachot.. až mi jednoho dne zůstal viset dole spojkový pedal.. po návštěvě servisu se ukazalo na opotřebení dvouhmoty a nutnost výměny celé spojky.. oprava 23 tis a po opravě je problém pryč a auto šlape jak hodinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.