Jump to content

OCTAVIA II 1.9Tdi 77kw 2005

snow_cz

Recommended Posts

Prodám Octavii II, 1.9Tdi, 77kW kod motoru BJB, bez DPF.
Najeto 340tis km. Jsem 3 majitel, oba predchozí znám a vím, že se o auto starali dobře.
Na auto jsem sám dodělával tažné (zapsáno v TP) a měnil jsem turbo cca před 30tis km.
Více info rád sdělím po telefonu nebo při osobní prohlídce.

Výbava:
tempomat
aut. klima
ESR/ABS
radio s CD
BT handsfree
výškově stavitelné sedačky řidiče a spolujezdce
Jumbobox (tj. klima je i pro zadní sedačky)
.........
K autu jsou dvě sady kol, letní na liťácích a zimní na plecháčích. Přidám střešní nosič, plastovou vanu do kufru.

Na autě jsou reklamní nálepky, které jsem nesundával (reklama pro kamaráda od kterého jsem auto kupoval). Sundávat to nebudu, bral jsem to jako skvělý bezpečnostní prvek - auto je takto jediné v ČR.

Důvod prodeje: koupil jsem si Multivana

CENA: 70 000Kč

DSC_0156.JPG

DSC_0154.JPG

DSC_0151.JPG

DSC_0150.JPG

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Mělo by to stačit. Jen by to TUVko mělo být v překladu. Do češtiny přímo překlad, nebo kopii přeloženou AIčkem třeba.   Pak by to neměl být problém
    • Zdravím,    chtěl bych se zeptat, zda tady někdo mate zkušenosti se zápisem sportovních pružin do TP.    Přemýšlím nad koupí a chtel bych je mít rovnou zapsané v tp, tak me zajímá, co me čeká.    TÜV certifikát mám - s tim stačí zajet na technickou kontrolu, kde mi daj technickou způsobilost a pak s tim certifikátem a způsobilosti zajdu na úřad, kde mi to zapíšou do TP?    diky
    • Zkus si stáhnout verzi VAG 304, ta by ti měla fungovat 
  • Create New...