Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Mam na svych 15" alu origo Skoda pojistny srouby a zajima me, jestli se daji pouzit i na letni alu 17". Byl jsem se ptat na srouby v auto kelly a tam mi rekli, ze by mely byt ty srouby stejny, jiny jsou akorat na plechy. Je to pravda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 nwm jestli nebude potřeba ty šrouby delší...záleží podle kol,ale měli by sedět ty co máš...a na plechy su ty samé, nechápu proč by měli být jiné! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Na origo alu su urcite rovnake sroby ako na plechy. S polgulovou dosadacou plochou. Na neorigo ale byvaju ine, s konickou (kuzelovou) dosadacou plochou. Dlzka, ak nemas nejake extremnosti je rovnaka ano pri origo. Navzajom su nezamenne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 (upraveno) VSemi: na plechy urcite nejsou ty samy... tam jsou jiny dosedaci konce tech sroubu myslim olisoft: predbehl si me :lool: takze musim sehnat jiny srouby :) Upraveno Březen 27, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 podle mě na origo plechy a elektrony jsou šrouby stejný.půlkulová dosedací plocha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 je mozny, ze na origo hlinikace a plechy pasuji stejny srouby, ale na neorigo alu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Se na ty kola podívej, jestli tam je dosedací plocha půlkulová nebo konická. Já třeba měl starý neorigo hliníky na stejnejch šroubech jako plechy, ale nový hliníky mám na konickejch a ještě navíc dlouhejch, kvůli podložkám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 (upraveno) takhle to vypada... tyhle srouby jsem dostal ke kolum pri koupi edit: takze do kol tyhle srouby pasuji... ted jen zjistit, jaky srouby jsou na tech origo kolech, jestli tam pujde ten pojistnej Upraveno Březen 27, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 takhle to vypada... tyhle srouby jsem dostal ke kolum pri koupi edit: takze do kol tyhle srouby pasuji... ted jen zjistit, jaky srouby jsou na tech origo kolech, jestli tam pujde ten pojistnej Jaký jsou na origo kolech zjistíš hnedka jakmile jeden vyndáš ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 pojistný jsou jako origo s obloučkem takže asi i jiný bezpečnostní, ale hodně často jsem se setkal s tim že bezpečáky měli lidi puvodní (ideální to ale neni) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Spooky: jasny, zitra na to musim mrknout, abych kdyztak objednal novy srouby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 origo liťáky a plechy sou půlkruhy....ty kónicné asi na ty nové Alu co máš..záleží jak je v nich udělaná dosedací plocha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 takhle to vypada... tyhle srouby jsem dostal ke kolum pri koupi edit: takze do kol tyhle srouby pasuji... ted jen zjistit, jaky srouby jsou na tech origo kolech, jestli tam pujde ten pojistnej no tohle jsou ty druhý šrouby než origo.takže podle mě ti to tam nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 dneska jsem mel sundany kola, delal jsem trmeny... a srouby vypadaji uplne stejne, koukal jsem i do kol a ten tvar na konci je taky stejny :) klidne zitra jeste jednou dojdu ty srouby prekontrolovat, ale rekl bych, ze to pasovat bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 mam jedny elektrony na zimu a druhé na léto-origo RS Spider.a dvoje šrouby a dvoje bezpečáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 mnou srouby ja mam k tem letnim, tak jako jezdit muzu... jde mi o ty bezpecaky prave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Pokud máš origo koncernová kola,je prostě dosedací sedlo kulové.Potom je třeba použít šroub s kulovou hlavou.Jestli máš na origo kolech stejné šrouby jako je na fotce,jsou špatné.ono to s nimi asi přitáhnout půjde,ale trpí ráfek a přitažení bude asi jiné,než s patřičným šroubem,který do sedla lícuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 ja mam origo kola s origo sroubama... na aute nikdy nic jinyho nebylo :) origo srouby, origo bezpecaky. To co je na fotce, jsou srouby k novym alu, co jsem dostal spolu s nimi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Tem na fotce je s hlavou kuželovou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 dojdu se na ty srouby podivat, dam je vedle sebe a vyfotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 mate pravdu, ty srouby jsou jiny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Jasný,koncernová koule,pro tebe to ale znamená nové bezpečáky. btw ještě k těm plechům,na ty se používá stejná kulová hlava,jako na origo liťáky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 jo, novy bezpecaky :) tak se to objasnilo, jsem rad... jdu schanet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 mate pravdu, ty srouby jsou jiny :) huráááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.